Kuvien lähettäminen sähköpostitse iPhotosta ei onnistu

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tehdä, jos kuvien lähettämisessä sähköpostitse iPhotosta on ongelmia.

Kun yrität lähettää kuvia sähköpostitse iPhotosta, näkyviin saattaa tulla Palvelin ei tunnistanut käyttäjätunnuksen ja salasanan yhdistelmää- tai Palvelin ei vastannut -viesti. iPhoto voi myös näyttää lähetetään-ikkunaa, kunnes peruutat sähköpostiviestin lähettämisen.

Muuta sähköpostiasetuksiasi

• Voit mahdollisesti määrittää iPhonen asetukset manuaalisesti käyttämällä sähköpostipalveluntarjoajan asetuksia valitsemalla tilin määritysnäytöstä Muu. Kokeile tätä sähköpostipalveluntarjoajan oman tilin määritysvaihtoehdon sijaan.
  • Jotkin sähköpostipalveluntarjoajat sallivat käyttöoikeuksien antamisen ohjelmille (kuten iPhotolle) tiliasetuksista. Tarkista tiliasetukset tai varmista sähköpostipalveluntarjoajalta, että se sallii sähköpostin käytön iPhotosta käsin.
  • Jos olet ottanut kaksivaiheisen vahvistuksen (jota joskus kutsutaan kaksiosaiseksi todennukseksi) käyttöön sähköpostiasetuksissa suojauksen parantamiseksi, sinun täytyy ehkä luoda ohjelmakohtainen salasana, jotta iPhotosta voi lähettää sähköpostiviestejä. Pyydä lisätietoja sähköpostipalveluntarjoajalta.

Käytä Mailia

Jos ongelma jatkuu asetusten muuttamisen jälkeen, tarkista, vastaavatko Mail-tiliasetuksesi Mail-asetusten hakutyökalussa annettuja asetuksia.

Voit myös vaihtaa iPhoton oletussähköpostiohjelman Mail-ohjelmaksi:

1. Avaa iPhoto.
  2. Valitse iPhoto > Asetukset.
  3. Valitse Yleiset-välilehti.
  4. Valitse Lähetä kuvat sähköpostilla: -ponnahdusvalikosta Mail.