Tietoja QuickTime 7.7.6:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan QuickTime 7.7.6:n turvallisuussisällöstä.

Päivityksen voi ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen avulla tai Applen tukisivustolta.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

QuickTime 7.7.6

• QuickTime

Saatavuus: Windows 7, Windows Vista sekä Windows XP SP2 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen elokuvatiedoston toistaminen saattoi johtaa ohjelman odottamattomaan sulkeutumiseen tai mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: RLE-koodattujen elokuvatiedostojen käsittelyssä oli muistin vioittumisongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-ID

CVE-2014-1391: iDefense VCP:n parissa työskentelevä Fernando Munoz sekä HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevät Tom Gallagher ja Paul Bates

• QuickTime

Saatavuus: Windows 7, Windows Vista sekä Windows XP SP2 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen elokuvatiedoston toistaminen saattoi johtaa ohjelman odottamattomaan sulkeutumiseen tai mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: mvhd-atomien käsittelyssä oli muistin vioittumisongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-ID

CVE-2014-4979: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Andrea Micalizzi eli rgod

• QuickTime

Saatavuus: Windows 7, Windows Vista sekä Windows XP SP2 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen MIDI-tiedoston toistaminen saattoi johtaa ohjelman odottamattomaan sulkeutumiseen tai mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: MIDI-tiedostojen käsittelyssä oli puskurin ylivuoto. Ongelma on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-ID

CVE-2014-4350: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä s3tm3m

• QuickTime

Saatavuus: Windows 7, Windows Vista sekä Windows XP SP2 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen m4a-tiedoston toistaminen saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Ääninäytteiden käsittelyssä oli puskurin ylivuoto. Ongelma on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-ID

CVE-2014-4351: NCC Groupin Karl Smith

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.