Mac mini (loppuvuosi 2014): Muistimääritykset

Tässä artikkelissa kerrotaan Mac minin (loppuvuosi 2014) muistista.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Tekniset tiedot

Apple Storesta tilaamastasi kokoonpanosta riippuen Mac minissä (loppuvuosi 2014) on jokin seuraavista LPDDR3 SDRAM -kokoonpanoista asennettuna kahteen kanavaan, jotka on integroitu emolevylle:

• 4 Gt
  • 8 Gt
  • 16 Gt

Muistin vaihtaminen

Mac mini (loppuvuosi 2014) -tietokoneiden muisti ei ole käyttäjän vaihdettavissa, sillä se on integroitu emolevylle. Voit valita tietokoneen muistikokoonpanon ostohetkellä.