Ohjeita TTY-puheluihin Voice over LTE -laitteissa käytettäessä iOS 8:aa ja Verizonia

Kun soitat TTY-puhelun iPhone 6:sta tai iPhone 6 Plussasta ja käytössä on iOS 8 ja VoLTE (Voice over LTE), TTY-viestien lähettäminen tai vastaanottaminen ei ehkä onnistu, jos toisen osapuolen puhelin ei käytä VoLTE:tä.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Jos toinen puhelimista ei käytä VoLTE:tä, TTY-viestit saatetaan välittää vain yhteen suuntaan. Jos molemmissa puhelimissa käytetään VoLTE:tä, niissä voidaan lähettää ja vastaanottaa TTY-viestejä tavalliseen tapaan.

Ongelman voi kiertää valitsemalla Asetukset > Mobiiliverkko > Ota LTE käyttöön ja valitsemalla Vain data. Soita sitten puhelu uudelleen.