iMovie HD ei avaudu OS X Yosemitessa

iMovie HD ei ole yhteensopiva OS X Yosemiten kanssa. Jos haluat käyttää iMovieta, päivitä tietokoneeseen sen uusin versio Mac App Storesta.

Päivitä tietokoneeseen iMovien uusin versio

iMovien uusin versio on saatavilla Mac App Storesta. Se on maksuton, jos sinulla on jo iMovie 9.0 tai uudempi. Uusi versio on optimoitu OS X Yosemitelle, Intelin uusimmille prosessoreille ja Retina-näytölle. Siinä on myös monia uusia ominaisuuksia, ja sen avulla voit

• tarkastella kaikkia videoitasi järjestettynä samaan paikkaan
  • jakaa leikkeitä ja projekteja nopeasti YouTubeen, Facebookiin ja Vimeoon
  • luoda Hollywood-tyylisiä trailereita, jossa on upeaa grafiikkaa ja maailman parhaiden elokuvasäveltäjien alkuperäismusiikkia
  • käyttää muokkaustyökaluja värien parantamiseen, tärisevän kuvan vakauttamiseen, kuva- ja äänisuodatinten lisäämiseen sekä realististen vihreän taustaseinän tehosteiden luomiseen
  • jakaa valmiita projekteja iMovie Theateriin – iMovie Theateriin jaetut projektit lähetetään automaattisesti iCloudiin, ja niitä voi tarkastella kaikilla laitteilla, kuten Macilla, iPhonella, iPadilla ja Apple TV:llä.