Tietoja OS X Server 3.2.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan OS X Server 3.2.1:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

OS X Server 3.2.1

• CoreCollaboration

Saatavuus: saatavilla OS X Mavericks 10.9.5:lle ja uudemmille.

Vaikutus: etähyökkääjä saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaisia SQL-kyselyitä.

Kuvaus: Wiki Serverissä oli SQL:n lisäysongelma. Ongelma on ratkaistu SQL-kyselyjen lisätarkistuksella.

CVE-tunnus

CVE-2014-4424: Mashhadin Ferdowsi-yliopiston CERTin Sajjad Pourali (sajjad@securation.com)

• CoreCollaboration

Saatavuus: saatavilla OS X Mavericks 10.9.5:lle ja uudemmille.

Vaikutus: haitallisen sivuston selaaminen saattoi johtaa mielivaltaisen JavaScriptin suorittamiseen.

Kuvaus: Xcode Serverissä oli sivustojen välinen komentosarjaongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla HTML-tuotoksen koodausta.

CVE-tunnus

CVE-2014-4406: Hoyt LLC:n David Hoyt

• CoreCollaboration

Saatavuus: saatavilla OS X Mavericks 10.9.5:lle ja uudemmille.

Vaikutus: PostgreSQL:ssä oli useita haavoittuvuuksia, joista vakavin saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: PostgreSQL:ssä oli useita haavoittuvuuksia. Ongelma on ratkaistu päivittämällä PostgreSQL versioon 9.2.7.

CVE-tunnus

CVE-2014-0060

CVE-2014-0061

CVE-2014-0062

CVE-2014-0063

CVE-2014-0064

CVE-2014-0065

CVE-2014-0066

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.