Jos Apple Business Manager tai Apple School Manager pyytää sinua hyväksymään uudet ehdot

Apple päivittää macOS:n, iOS:n ja tvOS:n ohjelmistolisenssisopimusta silloin tällöin, usein uuden käyttöjärjestelmäversion julkaisun yhteydessä. Kun ohjelmiston lisenssisopimus päivitetään, Apple School Manager -ylläpitäjän tai Apple Business Manager -ylläpitäjän on kirjauduttava ohjelman sivustoon ja luettava ja hyväksyttävä päivitetyt ehdot.

Tietoja ylläpitäjistä

Henkilö, joka rekisteröi ohjelman alun perin, hyväksyy myös seuraavat ehdot rekisteröivän organisaation puolesta:

• Apple School Manager -sopimus tai Apple Business Manager -sopimus
  • macOS:n ohjelmistolisenssisopimus
  • iOS:n ohjelmistolisenssisopimus
  • tvOS:n ohjelmistolisenssisopimus

Ilmoittautumisen jälkeen tästä henkilöstä tulee Apple School Manager- tai Apple Business Manager -ylläpitäjä. Tämä henkilö voi myös nimetä Apple School Managerissa tai Apple Business Managerissa jopa neljä muuta ylläpitäjää.

Päivitettyjen sopimusten hyväksyminen

Kun Apple on päivittänyt jonkin näistä sopimuksista, Apple School Manager -ylläpitäjän tai Apple Business Manager -ylläpitäjän on kirjauduttava ohjelman sivustoon ja hyväksyttävä kaikki uudet sopimukset.

Jos et hyväksy sopimuksia

Tämä ei vaikuta laitteisiin, joille on määritetty mobiililaitteiden hallinnan (MDM) palvelin Apple School Managerissa tai Apple Business Managerissa. Jos poistat kaikki laitteen asetukset ja kaiken sen sisällön, laite pysyy silti määritettynä samaan MDM-palvelimeen ja määrityksessä käytetään edelleen samoja asetuksia.

Nämä ehdot ovat kuitenkin voimassa siihen saakka, kunnes uudet sopimukset hyväksytään:

• Apple School Manager -opettajat ja -esimiehet voivat nollata käyttäjien salasanoja ja lähettää tai tulostaa kirjautumistietoja, mutta muut sivuston toiminnot ovat poissa käytöstä.
  • Apple Business Manager -esimiehet voivat nollata käyttäjien salasanoja ja lähettää tai tulostaa kirjautumistietoja, mutta muut sivuston toiminnot ovat poissa käytöstä.
  • Apple School Managerissa ja Apple Business Managerissa ei voi määrittää uusia laitteita MDM-palvelimeen, vaikka olisit valinnut vaihtoehdon, jolla uudet ostokset määritetään automaattisesti tiettyyn MDM-palvelimeen.
  • MDM-palvelin saattaa antaa virheilmoituksen (esimerkiksi 403 T_C_NOT_SIGNED), kun olet yhteydessä Applen laitehallinnan palvelimiin.