Jos Apple Business Manager tai Apple School Manager pyytää sinua hyväksymään uudet ehdot

Apple päivittää macOS:n, iOS:n ja tvOS:n ohjelmistolisenssisopimusta silloin tällöin, usein uuden käyttöjärjestelmäversion julkaisun yhteydessä. Kun ohjelmiston lisenssisopimus päivitetään, Apple School Manager -ylläpitäjän, Apple Business Manager -ylläpitäjän tai laiterekisteröintiohjelman jäsenen on kirjauduttava ohjelman sivustoon ja luettava ja hyväksyttävä päivitetyt ehdot.

Tietoja ylläpitäjistä ja jäsenistä

Henkilö, joka rekisteröi ohjelman alunperin, hyväksyy myös seuraavat ehdot rekisteröivän organisaation puolesta:

• Applen laiterekisteröintiohjelma, Apple School Managerin sopimus tai Apple Business Managerin sopimus
  • macOS:n ohjelmistolisenssisopimus
  • iOS:n ohjelmistolisenssisopimus
  • tvOS:n ohjelmistolisenssisopimus

Kun rekisteröinti on valmis, tästä henkilöstä tulee Apple School Managerin (ASM) tai Apple Business Managerin (ABM) ylläpitäjä tai laiterekisteröintiohjelman (DEP) jäsen. ASM:ssä tai ABM:ssä tämä henkilö voi määrittää neljä lisäylläpitäjää. DEP:ssä jäseniä on vain yksi.

Päivitettyjen sopimusten hyväksyminen

Kun Apple on päivittänyt jonkin näistä sopimuksista, ASM:n ylläpitäjien, ABM:n ylläpitäjien tai DEP:n jäsenten on kirjauduttava ohjelman sivustoon ja hyväksyttävä kaikki uudet sopimukset.

Jos et hyväksy sopimuksia

Tämä ei vaikuta laitteisiin, joille on määritetty mobiililaitteiden hallinnan (MDM) palvelin ASM:ssä, ABM:ssä tai DEP:ssä. Jos poistat kaikki laitteen asetukset ja kaiken sen sisällön, laite pysyy silti määritettynä samaan MDM-palvelimeen ja määrityksessä käytetään edelleen samoja asetuksia.

Nämä ehdot ovat kuitenkin voimassa siihen saakka, kunnes uudet sopimukset hyväksytään:

• ASM:n opettajat ja esimiehet voivat nollata käyttäjien salasanoja ja lähettää tai tulostaa kirjautumistietoja, mutta muut sivuston toiminnot ovat poissa käytöstä.
  • ABM:n opettajat ja esimiehet voivat nollata käyttäjien salasanoja ja lähettää tai tulostaa kirjautumistietoja, mutta muut sivuston toiminnot ovat poissa käytöstä.
  • DEP:n ylläpitäjät (eli muut kuin jäsenet) eivät voi kirjautua DEP:n portaaliin, ennen kuin jäsen hyväksyy päivitetyt sopimukset.
  • ASM:ssä, ABM:ssä ja DEP:ssä ei voi määrittää uusia laitteita MDM-palvelimeen, vaikka olisit valinnut vaihtoehdon, jolla uudet ostokset määritetään automaattisesti tiettyyn MDM-palvelimeen.
  • MDM-palvelin saattaa antaa virheilmoituksen (esimerkiksi 403 T_C_NOT_SIGNED), kun olet yhteydessä Applen laitehallinnan palvelimiin.