Jos Apple Business Manager tai Apple School Manager pyytää sinua hyväksymään uudet ehdot

Apple päivittää macOS:n, iOS:n ja tvOS:n ohjelmistolisenssisopimusta silloin tällöin, usein uuden käyttöjärjestelmäversion julkaisun yhteydessä. Kun ohjelmiston lisenssisopimus päivitetään, Apple School Manager -ylläpitäjän, Apple Business Manager -ylläpitäjän tai laiterekisteröintiohjelman jäsenen on kirjauduttava ohjelman sivustoon ja luettava ja hyväksyttävä päivitetyt ehdot.

Tietoja ylläpitäjistä ja jäsenistä

Henkilö, joka rekisteröi ohjelman alunperin, hyväksyy myös seuraavat ehdot rekisteröivän organisaation puolesta:

• Applen laiterekisteröintiohjelma, Apple School Managerin sopimus tai Apple Business Managerin sopimus
  • macOS:n ohjelmistolisenssisopimus
  • iOS:n ohjelmistolisenssisopimus
  • tvOS:n ohjelmistolisenssisopimus

Kun rekisteröinti on valmis, tästä henkilöstä tulee Apple School Manager- tai Apple Business Manager -ylläpitäjä tai laiterekisteröintiohjelman jäsen. Tämä henkilö voi myös nimetä Apple School Managerissa tai Apple Business Managerissa jopa neljä muuta ylläpitäjää. Laiterekisteröintiohjelmassa on vain yksi jäsen.

Päivitettyjen sopimusten hyväksyminen

Kun Apple on päivittänyt jonkin näistä sopimuksista, Apple School Manager -ylläpitäjän, Apple Business Manager -ylläpitäjän tai laiterekisteröintiohjelman jäsenen on kirjauduttava ohjelman sivustoon ja hyväksyttävä kaikki uudet sopimukset.

Jos et hyväksy sopimuksia

Tämä ei vaikuta laitteisiin, joille on määritetty mobiililaitteiden hallinnan (MDM) palvelin Apple School Managerissa, Apple Business Managerissa tai laiterekisteröintiohjelmassa. Jos poistat kaikki laitteen asetukset ja kaiken sen sisällön, laite pysyy silti määritettynä samaan MDM-palvelimeen ja määrityksessä käytetään edelleen samoja asetuksia.

Nämä ehdot ovat kuitenkin voimassa siihen saakka, kunnes uudet sopimukset hyväksytään:

• Apple School Manager -opettajat ja -esimiehet voivat nollata käyttäjien salasanoja ja lähettää tai tulostaa kirjautumistietoja, mutta muut sivuston toiminnot ovat poissa käytöstä.
  • Apple Business Manager -esimiehet voivat nollata käyttäjien salasanoja ja lähettää tai tulostaa kirjautumistietoja, mutta muut sivuston toiminnot ovat poissa käytöstä.
  • Laiterekisteröintiohjelman ylläpitäjät (eli muut kuin jäsenet) eivät voi kirjautua laiterekisteröintiohjelman portaaliin, ennen kuin jäsen hyväksyy päivitetyt sopimukset.
  • Apple School Managerissa, Apple Business Managerissa tai laiterekisteröintiohjelmassa ei voi määrittää uusia laitteita MDM-palvelimeen, vaikka olisit valinnut vaihtoehdon, jolla uudet ostokset määritetään automaattisesti tiettyyn MDM-palvelimeen.
  • MDM-palvelin saattaa antaa virheilmoituksen (esimerkiksi 403 T_C_NOT_SIGNED), kun olet yhteydessä Applen laitehallinnan palvelimiin.