iCloudin ja GarageBandin käyttäminen iOS 8:n tai OS X Yosemiten kanssa

Kun olet päivittänyt iOS 8:aan tai OS X Yosemiteen, et ehkä pysty luomaan tai avaamaan iCloud-kappaleita joissakin laitteissa, ennen kuin niihin on päivitetty viimeisin käyttöjärjestelmäversio ja iCloud Drive on otettu käyttöön.

iCloudin avulla voit pitää GarageBandin iOS-version kappaleet ajan tasalla kaikissa iOS-laitteissa ja GarageBandin Mac-version kappaleet ajan tasalla kaikissa Maceissa. Voit myös aloittaa kappaleen luomisen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa ja sitten tuoda sen Maciin iCloudin avulla.

Jos GarageBand-kappaleita ei näy iCloudissa

Kun olet päivittänyt iOS 8:aan tai OS X Yosemiteen, iCloudiin jakamasi uudet GarageBand-kappaleet eivät ehkä näy joissakin iOS-laitteissasi tai Maceissasi. Toimi seuraavasti, jotta voit käyttää iCloudia GarageBandin kanssa.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Päivitä laitteeseesi iOS 8.
  2. Päivitä GarageBand 2.0.3 tai uudempi iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.
  3. Päivitä iCloud Driveen.

Mac

1. Päivitä Maciisi OS X Yosemite.
  2. Päivitä GarageBand 10.0.3 tai uudempi Maciin.
  3. Päivitä iCloud Driveen.

iCloudin ja GarageBandin käyttäminen iOS 8:n ja OS X Mavericksin kanssa

Jos kappale on luotu GarageBandin iOS-versiolla iOS 8 -laitteessa, voit tuoda sen Maciin, jossa on OS X Mavericks. Jos olet päivittänyt iOS 8 -laitteesi iCloud Driveen, GarageBandin iOS-version kappaleiden tuonti edellyttää, että päivität Maciisi OS X Yosemiten.

iCloudin ja GarageBandin käyttäminen iPhone 4:n kanssa

Voit käyttää iCloudia GarageBandin kanssa iPhone 4:ssä, jos et ole päivittänyt mitään muuta laitettasi iCloud Driveen. Jos olet jo päivittänyt iCloud Driveen, iPhone 4 ei voi lähettää tai näyttää iCloudiin tallennettuja GarageBandin iOS-version kappaleita.

Jos haluat päivittää iCloud Driveen käyttääksesi sitä iOS 8- tai OS X Yosemite -laitteidesi kanssa, lataa kopio iCloudiin tallennetuista GarageBandin iOS-version kappaleista iPhone 4:ään, ennen kuin päivität iCloud Driveen:

1. Avaa GarageBand.
  2. Jos projekti on auki, sulje se ja palaa Omat kappaleet -selaimeen.
  3. Tallenna paikallinen kopio iPhone 4:ään napauttamalla latauskuvakkeella  varustettua kappaletta.

Lisätietoja

Seuraavissa resursseissa on lisätietoja iCloud Drivesta, iOS 8:sta ja OS X Yosemitesta: