Tietoja Safari 6.2:n ja Safari 7.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 6.2:n ja Safari 7.1:n turvallisuussisällöstä.

Päivityksen voi ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen avulla tai Applen tukisivustolta.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Safari 6.2 ja Safari 7.1

• Safari

Saatavuus: OS X Mountain Lion 10.8.5 ja OS X Mavericks 10.9.5.

Vaikutus: Etuoikeutetussa verkkoasemassa oleva hyökkääjä saattoi saada haltuunsa käyttäjän tunnistetiedot.

Vaikutus: Tallennetut salasanat täytettiin automaattisesti http-sivustoilla, epäluotettavilla https-sivustoilla ja iframes-kehyksissä. Ongelma on ratkaistu rajoittamalla salasanan automaattinen täyttö vain sellaisten https-sivustojen pääkehyksiin, joilla on kelvollinen varmenneketju.

CVE-ID

CVE-2014-4363: Stanfordin yliopiston David Silver, Suman Jana ja Dan Boneh yhteistyössä Carnegie Mellonin yliopiston Eric Chenin ja Collin Jacksonin kanssa

• WebKit

Saatavuus: OS X Mountain Lion 10.8.5 ja OS X Mavericks 10.9.5.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi johtaa ohjelman odottamattomaan sulkeutumiseen tai mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: WebKitissä oli useita muistin vioittumiseen liittyviä ongelmia. Ongelmat on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-ID

CVE-2013-6663: OUSPG:n Atte Kettunen

CVE-2014-4410: Googlen Eric Seidel

CVE-2014-4411: Google Chrome Security Team

CVE-2014-4412: Apple

CVE-2014-4413: Apple

CVE-2014-4414: Apple

CVE-2014-4415: Apple

• WebKit

Saatavuus: OS X Mountain Lion 10.8.5 ja OS X Mavericks 10.9.5.

Vaikutus: Haitallinen sivusto saattoi pystyä seuraamaan käyttäjän toimia, vaikka yksityinen selaus oli käytössä.

Kuvaus: Verkko-ohjelma pystyi tallentamaan HTML 5 -ohjelman välimuistitiedot normaalin selauksen aikana ja lukea ne myöhemmin yksityisen selauksen aikana. Ongelma on ratkaistu estämällä pääsy ohjelman välimuistiin yksityisen selauksen aikana.

CVE-ID

CVE-2014-4409: Yosuke Hasegawa (NetAgent Co., Led.)

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.