Täydennä paketti -toiminnon usein kysytyt kysymykset

Jos olet ostanut vähintään yhden ohjelman kelvollisesta paketista, Täydennä paketti -toiminnon avulla voit nyt hankkia ohjelmat, joita sinulla ei vielä ole. Kun täydennät paketin, paketin koko hintaa ei tarvitse maksaa.

Mitä Täydennä paketti -toiminnon käyttämiseen tarvitaan?

Voit täydentää paketin käyttämällä App Storea iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla tai iTunes Storea tietokoneella. Vaatimukset ovat seuraavat:

• iOS 7.1 tai uudempi
  • iTunes 11 tai uudempi.

Kuinka kauan Täydennä paketti -toiminto on käytettävissä?

Kun ostat yksittäisiä ohjelmia kelvollisesta paketista, voit täydentää paketin milloin tahansa, kunhan se on edelleen saatavilla iTunes Storessa.

Mitä paketin täydentäminen maksaa?

Täydennä paketti -hinta riippuu siitä, mitä olet jo ostanut paketista. Se ei kuitenkaan ole enempää kuin hinta, jonka maksaisit ostaessasi kunkin ohjelman erikseen sillä hetkellä.

Entä jos olen ostanut ohjelman ja haluan täydentää paketin, mutta sitä ei löydy iTunes Storesta?

Täydennä paketti -tarjoukset saattavat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Jos ohjelma muuttuu ilmaiseksi tai poistuu iTunes Storen valikoimista, et voi täydentää pakettia.

Miksi paketit eivät näy App Store -ostohistoriassani?

Kun ostat pakettiin kuuluvia ohjelmia, ne näkyvät erikseen ostohistoriassasi.

Voinko ostaa paketin lahjaksi?

Kyllä. Voit ostaa paketin lahjaksi ohjelmapaketin tuotetietosivulta.

Latasin ohjelman sen ollessa ilmainen, ja nyt sen hinta on 0,99 dollaria. Kuinka paljon hyvitystä saan täydentäessäni paketin?

Kun ostat pakettiin kuuluvia ohjelmia, kustakin ohjelmasta maksamasi hinta vähennetään paketin hinnasta. Jos lataat pakettiin kuuluvan ohjelman ilmaiseksi, et saa siitä hyvitystä täydennyksen yhteydessä.