Millaista sisältöä voin jakaa perheenjäsenten kanssa?

Voit jakaa Applelta ostamasi sisällöt, kuten musiikin, elokuvat, TV-ohjelmat, apit ja kirjat.  Voit jakaa myös Apple-tilauksesi, muun muassa Apple Onen.

Mitä voit jakaa

• iTunes Storesta tai Apple TV -apista hankitut musiikit, elokuvat ja TV-ohjelmat.
  • Apple Booksin Book Storesta hankitut kirjat.
  • App Storesta ostetut tai ladatut apit.
  • Toimintoa tukevista apeista hankitut tilaukset ja apin sisäiset ostot.
  • Apple-tilaukset, mukaan lukien seuraavat:
    • Apple Onen Perhe- ja Premier-sopimukset
    • Apple Music -perhetilaus
    • Apple Arcade
    • Apple Fitness+
    • Apple News+
    • Apple TV+
    • Apple TV -kanavat
    • Vähintään 200 Gt:n iCloud-tallennustilatilaukset

Mitä et voi jakaa

• Henkilökohtaiset Apple Music- ja Apple One -tilaukset sekä jotkin muut kolmansien osapuolten tilaukset.
  • Opiskelijatilaukset, kuten Apple Musicin opiskelijatilaus.
  • Apin sisäiset kulutustavaraostot, kuten kolikot tai jalokivet.
  • Kohteet, jotka eivät enää ole saatavilla App Storesta, iTunes Storesta, Books Storesta tai Apple TV -apista.
  • Kohteet, jotka sinä tai joku muu perheryhmän jäsen on kätkenyt. Lue lisätietoja kätketyistä ostoksista.
  • Jotkin App Storesta hankitut apit. Selvitä, voiko apin jakaa.
  • Lapsen koulusta Apple School Managerilla määritetyt sisällöt.