Määrälisenssiluoton (VPP Credit) hankkiminen turvallisesti Applelta

Sen jälkeen, kun organisaatiosi on ostanut määrälisenssiluottoa Applelta, sisällön ostaja voi tarkastella tilaushistoriaa ja ladata lunastuskoodeja suojatun postilaatikon kautta.

Määrälisenssiluoton ostaminen

Jos organisaatio kuuluu määrälisenssiohjelmaan, se voi ostaa määrälisenssiluottoa Applelta tai Applen valtuutetulta jälleenmyyjältä. Kun organisaation edustaja ostaa määrälisenssiluottoa, hänen on annettava seuraavat tiedot:

• luoton määrä
  • laitoksen tai yrityksen nimi
  • rekisteröidyn sisällön ostajan nimi ja Apple ID.

Varmistamme, että sisällön ostajan tili on voimassa. Kun tilaus on valmis, lähetämme linkin sisältävän sähköpostiviestin suojattuun postilaatikkoon. Sisällön ostaja voi käyttää organisaation määrälisenssiluottoa suojatun postilaatikon kautta.

Suojatun postilaatikon käyttäminen

Voit kirjautua suojattuun postilaatikkoon sisällön ostajan Apple ID:llä. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit ladata laskentataulukon, jossa on lunastuskoodi kullekin määrälisenssiluottotilaukselle. Voit lunastaa tämän koodin ja käyttää sitä sisällön ostamiseen VPP Storessa.

Määrälisenssiluoton lähettäminen uudelleen

Määrälisenssiluotto on ladattavissa suojatusta postilaatikosta 90 päivän ajan. Tämän jälkeen organisaatiosi voi lähettää määrälisenssiluoton uudelleen, jos se on ostettu organisaatiosi mukautetusta Apple Online Storesta.

1. Siirry mukautettuun Apple Online Storeen.
  2. Valitse Account (Tili) -valikosta Check Order Status (Tarkista tilauksen tila).
  3. Kirjaudu samalla Apple ID:llä, jolla määrälisenssiluotto ostettiin. Vaihtoehtoisesti voit antaa tilausnumeron.
  4. Valitse Resend Credit (Lähetä luotto uudelleen).

Jos et ostanut luottoa mukautetusta Apple Online Storesta, AppleCare voi lähettää määrälisenssiluoton uudelleen.

1. Lähetä pyyntö asianmukaisella verkkolomakkeella:
  2. Valitse valikosta Code Redemption (Koodin lunastus).
  3. Kirjoita määrälisenssien tilausnumero(t) kenttään.
  4. Pyydä Please tell us more (Lisätietoja) -osiossa, että vanhentunut määrälisenssiluottosi lähetetään uudelleen Apple ID:hesi.
  5. Täytä lomake.
  6. Lähetä.