iMessagen rekisteröinnin poistaminen iPhonella tai verkossa

Jos vaihdat muuhun kuin Applen valmistamaan puhelimeen etkä voi vastaanottaa teksti- tai multimediaviestejä, iMessagen rekisteröinti on ehkä poistettava.

iMessagen rekisteröinnin poistaminen iPhonella

Jos iPhone on yhä käytössäsi, voit poistaa iMessagen rekisteröinnin seuraavasti:

1. Jos siirsit SIM-korttisi iPhonesta muuhun kuin Applen valmistamaan puhelimeen, siirrä se takaisin iPhoneesi.
  2. Varmista, että olet yhteydessä mobiilidataverkkoon.
  3. Valitse Asetukset > Viestit ja poista iMessage käytöstä.

iMessagen rekisteröinnin poistaminen verkossa

Jos iPhone ei enää ole käytettävissäsi, voit poistaa iMessagen rekisteröinnin verkossa. Kun olet poistanut rekisteröinnin, puhelinnumerosi poistetaan iMessage-palvelusta. Tekstiviestien vastaanottamisen pitäisi onnistua saman tien, mutta joiltakin Apple-laitteilta voi mennä muutama tunti huomata, ettei sinulle voi enää lähettää viestejä iMessagea käyttämällä.

Jos joku lähettää sinulle iMessage-viestin Apple ID:hesi, saat sen muihin Apple-laitteisiisi. Jos joku lähettää tekstiviestin puhelinnumeroosi, saat sen vain puhelimeesi.