iMessagen rekisteröinnin poistaminen iPhonella tai verkossa

Jos vaihdat muuhun kuin Applen valmistamaan puhelimeen etkä voi vastaanottaa teksti- tai multimediaviestejä, iMessagen rekisteröinti on ehkä poistettava.

iMessagen rekisteröinnin poistaminen iPhonella

Jos iPhone on yhä käytössäsi, voit poistaa iMessagen rekisteröinnin seuraavasti:

1. Jos siirsit SIM-korttisi iPhonesta muuhun kuin Applen valmistamaan puhelimeen, siirrä se takaisin iPhoneesi.

2. Varmista, että olet yhteydessä mobiilidataverkkoon.

3. Napauta Asetukset ja sitten Viestit. Poista iMessage käytöstä.

Voit poistaa iMessagen käytöstä napauttamalla kytkintä.
  4. Napauta Asetukset ja sitten FaceTime. Poista FaceTime käytöstä.

iMessagen rekisteröinnin poistaminen verkossa

Jos iPhone ei enää ole käytettävissäsi, voit poistaa iMessagen rekisteröinnin verkossa. Kun olet poistanut rekisteröinnin, puhelinnumerosi poistetaan iMessage-palvelusta. Tekstiviestien vastaanottamisen pitäisi onnistua saman tien, mutta joiltakin Apple-laitteilta voi mennä muutama tunti huomata, ettei sinulle voi enää lähettää viestejä iMessagea käyttämällä.

Jos joku lähettää sinulle iMessagella viestin Apple ID:hesi, saat sen muihin Apple-laitteisiisi. Jos joku lähettää teksti-/multimediaviestin puhelinnumeroosi, saat sen vain puhelimeesi.