Yksityisen selauksen laittaminen päälle tai pois päältä iPhonessa tai iPod touchissa

Kun käytät yksityistä selausta, selaustietojasi ei tallenneta eikä tietoja käyttämistäsi sivustoista jaeta muille laitteillesi. Safari ei pidä kirjaa käyttämistäsi sivuista, hakuhistoriastasi tai automaattisen täytön tiedoistasi.

Yksityisen selauksen laittaminen päälle

1. Avaa Safari iPhonessa tai iPod touchissa.
  2. Napauta Välilehdet-painiketta .
  3. Avaa Välilehtiryhmät-luettelo napauttamalla [numero] välilehteä  -kohtaa.
  4. Napauta Yksityinen ja napauta sitten Valmis.

iPhone, jossa näkyy Yksityisen selauksen tila -näyttö, kun yksityinen selaus on otettu käyttöön napauttamalla Yksityinen.

Kun yksityinen selaus on käytössä, Safarin osoiterivi näkyy mustana tai tummana valkoisen tai harmaan sijaan.

Yksityisen selauksen poistaminen käytöstä

1. Avaa Safari iPhonessa tai iPod touchissa.
  2. Napauta Välilehdet-painiketta .
  3. Avaa Välilehtiryhmät-luettelo napauttamalla Yksityinen .
  4. Napauta [numero] välilehteä -kohtaa ja napauta sitten Valmis.