Jos kuulokkeet eivät toimi iPhonen, iPadin tai iPod touchin kanssa

Hanki apua, jos kuulokkeistasi ei kuulu ääntä, ääni on vaimea tai mikrofoni ei toimi.

Roskien, vaurioiden tai löystyneiden liitosten tarkistaminen

1. Tarkista, onko iPhonen, iPadin tai iPod touchin kuulokeportissa roskia.
  2. Tarkista kuulokkeiden johto, liitin, kaukosäädin ja kuulokkeet vaurioiden, kuten kulumien tai murtumien, varalta.
  3. Tarkista, ettei kuulokkeiden verkoissa ole roskia. Poista roskat harjaamalla aukot kevyesti pienellä, pehmeäharjaksisella harjalla, joka on puhdas ja kuiva.
  4. Liitä kuulokkeet tiukasti takaisin. Jos iOS-laitteessasi on kotelo, poista se, niin yhteys on parempi.

Jos kuulokkeet eivät edelleenkään toimi, noudata seuraavia ongelmaa koskevia ohjeita.

Jos ääntä ei kuulu ollenkaan tai toinen kuuloke ei toimi

1. Säädä äänenvoimakkuutta iOS-laitteen äänenvoimakkuuspainikkeilla tai Ohjauskeskuksen äänenvoimakkuuden liukusäätimellä.
  2. Tarkista kokeilemalla toisia kuulokkeita, tarvitseeko ensimmäiset vaihtaa. Jos toiset kuulokkeet toimivat, ota yhteys ensimmäisten kuulokkeiden valmistajaan ja kysy niiden vaihtamisesta. Jos toiset kuulokkeet eivät toimi, ota yhteys Apple-tukeen

Jos mikrofoni ei toimi

1. Varmista, että kuulokkeissa on sisäinen mikrofoni.
  2. Tarkista mikrofoni tukkeutumien, kuten roskien, nukan tai pakkausmuovin, varalta.
  3. Tarkista kokeilemalla toisia kuulokkeita, tarvitseeko ensimmäiset vaihtaa. Jos toiset kuulokkeet toimivat, ota yhteys ensimmäisten kuulokkeiden valmistajaan ja kysy niiden vaihtamisesta. Jos toiset kuulokkeet eivät toimi, ota yhteys Apple-tukeen.

Tarvitsetko edelleen apua?

Jos kuulokkeesi eivät vieläkään toimi, ota yhteyttä Apple-tukeen.