Jos kuulokkeet eivät toimi iPhonen, iPadin tai iPod touchin kanssa

Hanki apua, jos kuulokkeista ei kuulu ääntä tai mikrofoni tai kaukosäätimen painikkeet eivät toimi.

Roskien, vaurioiden tai löystyneiden liitosten tarkistaminen

1. Tarkista, onko iPhonen, iPadin tai iPod touchin kuulokeportissa roskia.
  2. Tarkista kuulokkeiden johto, liitin, kaukosäädin ja kuulokkeet vaurioiden, kuten kulumien tai murtumien, varalta.
  3. Tarkista, ettei kuulokkeiden verkoissa ole roskia. Poista roskat harjaamalla aukot kevyesti pienellä, pehmeäharjaksisella harjalla, joka on puhdas ja kuiva.
  4. Liitä kuulokkeet tiukasti takaisin. Jos iOS-laitteessasi on kotelo, poista se, niin yhteys on parempi.

Jos kuulokkeet eivät edelleenkään toimi, noudata seuraavia ongelmaa koskevia ohjeita.

Jos ääntä ei kuulu ollenkaan tai toinen kuuloke ei toimi

1. Säädä äänenvoimakkuutta iOS-laitteen äänenvoimakkuuspainikkeilla tai Ohjauskeskuksen äänenvoimakkuuden liukusäätimellä.
  2. Tarkista kokeilemalla toisia kuulokkeita, tarvitseeko ensimmäiset vaihtaa. Jos toiset kuulokkeet toimivat, ota yhteys ensimmäisten kuulokkeiden valmistajaan ja kysy niiden vaihtamisesta. Jos toiset kuulokkeet eivät toimi, ota yhteys Apple-tukeen

Jos laite on jumittunut kuuloketilaan

Jos kuulokkeet eivät enää ole liitettynä iOS-laitteeseen, mutta näytössä on edelleen kuulokkeiden äänenvoimakkuusilmaisin, hanki apua.

Jos mikrofoni ei toimi

1. Varmista, että kuulokkeissa on sisäinen mikrofoni.
  2. Tarkista mikrofoni tukkeutumien, kuten roskien, nukan tai pakkausmuovin, varalta.
  3. Tarkista kokeilemalla toisia kuulokkeita, tarvitseeko ensimmäiset vaihtaa. Jos toiset kuulokkeet toimivat, ota yhteys ensimmäisten kuulokkeiden valmistajaan ja kysy niiden vaihtamisesta. Jos toiset kuulokkeet eivät toimi, ota yhteys Apple-tukeen.

Jos Apple EarPodsien painikkeet eivät toimi

1. Tarkista, onko kaukosäätimen ylä- ja alakuoren välissä roskia.
    Apple EarPodsien johdossa oleva kaukosäädin
  2. Poista roskat napauttamalla kaukosäädintä kevyesti. Jos roskia näkyy edelleen, poista ne pehmeäharjaksisella harjalla, joka on puhdas ja kuiva.

Jos kaukosäädin ei edelleenkään toimi, ota yhteys Apple-tukeen.

Jos kuulokkeita ei tunnisteta

Jos liität kuulokkeet laitteeseesi, mutta ääni kuuluu laitteen kaiuttimista, kokeile liittää laitteeseen toiset kuulokkeet. Jos sama toistuu, pyydä laitteen tarkistusta Applen jälleenmyyntiliikkeessä tai Applen valtuuttamassa huoltoliikkeessä tai ota yhteys Apple-tukeen.