iTunes Passin luominen ja rahan lisääminen siihen

Apple Store -jälleenmyyntiliikkeissä ja eräissä muiden jälleenmyyjien liikkeissä voit lisätä Store-saldoa suoraan App Store-, iTunes Store- ja iBooks Store -ostoksiin käyttämällesi Apple ID:lle.

iTunes Passin avulla voit lisätä saldoa Apple ID:lle, jolla teet iTunes Store -ostoksia Apple Store -jälleenmyyntiliikkeissä ja eräissä muiden jälleenmyyjien liikkeissä. Voit ostaa saldolla musiikkia, ohjelmia, elokuvia, kirjoja ja TV-ohjelmia. Voit myös lisätä varoja suoraan Apple ID:hen käyttämällä siihen liitettyä maksutapaa.

Sisällön saatavuus vaihtelee maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä voit ostaa iTunes Storesta maassasi tai alueellasi.

iTunes Passin luominen

1. Avaa iPhonessa tai iPod touchissa iTunes Store -appi.
  2. Vieritä sivun alalaitaan ja napauta Apple ID:täsi. Jos et ole vielä kirjautunut sisään iTunes Store -ostoksiin käyttämälläsi Apple ID:llä, kirjaudu sisään.
  3. Valitse Näytä Apple ID. Sinua saatetaan pyytää todentamaan Apple ID:si.
  4. Vieritä iTunes Pass -osioon ja napauta Lisää iTunes Pass Wallet-appiin.
  5. Kun etukortti avautuu, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää-painiketta.

Rahan lisääminen iTunes Passiin

Voit lisätä rahaa iTunes Passiin Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä ja eräissä muiden jälleenmyyjien liikkeissä.

1. Avaa Wallet-appi iPhonessa, iPod touchissa tai Apple Watchissa.
  2. Näytä iTunes Pass kaupan myyjälle ja kerro hänelle summa, jonka haluat lisätä saldoosi.
  3. Kaupan myyjä lyö ostoksesi jälleenmyyntiliikkeen kassaan ja skannaa sitten laitteessasi olevan iTunes Passin, jotta saldosi päivittyy. iTunes Pass on heti käytettävissäsi.

Kun olet lisännyt Store-saldoa iTunes Passiin, näet päivitetyn arvon passin oikeassa yläkulmassa. Voit tarkastella sitä myös App Storessa tai iTunes Storessa, kunhan olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä kuin mitä käytät iTunes Passissa. Store-saldosi vähenee, kun ostat appeja, musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia tai kirjoja.

Lue lisää Walletin käyttämisestä iPhonessa tai iPod touchissa.

iTunes Passin saatavuus

Voit käyttää iTunes Passia saldon lisäämiseen tilillesi seuraavien maiden ja alueiden Apple Store -jälleenmyyntiliikkeissä:

• Australia
  • Itävalta
  • Belgia
  • Kanada
  • Ranska
  • Saksa
  • Hongkong
  • Italia
  • Japani
  • Alankomaat
  • Singapore
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Yhdistyneet arabiemiirikunnat
  • Iso-Britannia
  • Yhdysvallat

Lisäksi iTunes Pass on käytettävissä joidenkin jälleenmyyjien liikkeissä seuraavissa maissa ja seuraavilla alueilla:

• Hongkong
  • Italia
  • Alankomaat
  • Slovakia

iTunes Passiin täytyy lisätä saldoa samassa maassa tai samalla alueella, jolla Apple ID on luotu.