iTunes Passin luominen ja rahan lisääminen siihen

iTunes Passiin Apple Store -jälleenmyyntiliikkeissä ja eräissä muiden jälleenmyyjien liikkeissä lisäämäsi varat hyvitetään suoraan Apple ID:llesi.

iPhone X, jossa näkyy iTunes Pass.

Apple Store -jälleenmyyntiliikkeissä ja eräissä muiden jälleenmyyjien liikkeissä voit lisätä saldoa iTunes Passiin. Näillä varoilla voit sitten tehdä ostoksia App Storesta, iTunes Storesta tai Apple Booksista tai iCloud-tallennustilaa varten.

Jos et ole Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä tai jossakin muun jälleenmyyjän liikkeessä, voit lisätä varoja myös suoraan Apple ID:llesi käyttämällä siihen liitettyä maksutapaa.

Liikkeiden ominaisuudet ja käytettävyys voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

iTunes Passin luominen

1. Avaa iPhonessa tai iPod touchissa iTunes Store -appi.
  2. Vieritä sivun alalaitaan ja napauta Apple ID:täsi. Jos et ole vielä kirjautunut sisään iTunes Store -ostoksiin käyttämälläsi Apple ID:llä, kirjaudu sisään.
  3. Napauta Näytä Apple ID. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  4. Vieritä iTunes Pass -osioon ja napauta Lisää iTunes Pass Walletiin.1
  5. Kun Etukortti avautuu, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää-painiketta.

1. Jos iTunes Pass on jo määritetty, näytössä näkyy Näytä iTunes Pass Walletissa.

Rahan lisääminen iTunes Passiin

Voit lisätä rahaa iTunes Passiin Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä ja eräissä muiden jälleenmyyjien liikkeissä.

1. Avaa Wallet-appi iPhonessa, iPod touchissa tai Apple Watchissa.
  2. Avaa App Store- ja iTunes-passi napauttamalla sitä.
  3. Näytä passi kaupan myyjälle ja kerro hänelle summa, jonka haluat lisätä saldoosi.
  4. Kaupan myyjä lyö ostoksesi jälleenmyyntiliikkeen kassaan ja skannaa sitten laitteessasi olevan iTunes Passin, jotta saldosi päivittyy. iTunes Pass on heti käytettävissäsi.

Kun olet lisännyt saldoa iTunes Passiin, näet päivitetyn arvon passin oikeassa yläkulmassa. Voit tarkastella Apple ID -saldoasi myös App Storessa tai iTunes Storessa, kunhan olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä kuin mitä käytät iTunes Passissa.

Lue lisää Walletin käyttämisestä iPhonessa tai iPod touchissa.

iTunes Passin saatavuus

Voit lisätä varoja iTunes Passiin seuraavien maiden ja alueiden Apple Store -jälleenmyyntiliikkeissä:

• Australia
  • Itävalta
  • Belgia
  • Kanada
  • Ranska
  • Saksa

• Hongkong
  • Italia
  • Japani
  • Alankomaat
  • Singapore
  • Espanja

• Ruotsi
  • Sveitsi
  • Yhdistyneet arabiemiirikunnat
  • Iso-Britannia
  • Yhdysvallat

Lisäksi iTunes Pass on käytettävissä joidenkin jälleenmyyjien liikkeissä seuraavissa maissa ja seuraavilla alueilla:

• Hongkong
  • Italia

• Alankomaat

iTunes Passiin täytyy lisätä varoja samassa maassa tai samalla alueella, jolla Apple ID on luotu.