Jos iTunes Extras -sisältöä ei näy

Pyydä apua, jos iTunes Extras -sisältöä ei näy tai sitä ei voi toistaa, kun katselet Apple TV -apista tai iTunes Storesta ostamaasi elokuvaa.

Jos elokuvassa on iTunes Extras -sisältöä, elokuvan kuvaussivulla näkyy iTunes Extras -merkki Apple TV -apissa tai iTunes Storessa.

Voit katsoa iTunes Extras -sisältöä iPhonen, iPadin, iPod touchin, Macin ja Apple TV:n Apple TV -apilla. Voit käyttää myös iTunesin Windows-versiota Windows-tietokoneella.

Jos haluat käyttää iTunes Extras -sisältöä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, napauta näyttöä samalla kun katsot mediaa vaakatilassa ja napauta sitten toistosäätimistä Extras.

iTunes Extras -sisältöä ei ole saatavissa joissakin maissa tai joillakin alueilla. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevasta sisällöstä.

Varmista, että käytössäsi on tehokas internet-yhteys

Yhdistä laite Wi-Fi-verkkoon ja yritä uudelleen. Jos käytät iPhonea tai iPadia mobiilidatayhteydellä, varmista, että mobiilidata on laitettu päälle Apple TV -apille Asetuksissa.

Tarkista, onko elokuvalla iTunes Extras -sisältöä

Avaa iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa tai Apple TV:ssä Apple TV -appi ja siirry Kirjasto-välilehteen.

Avaa Windows-tietokoneella iTunesin Windows-versio, valitse vasemmassa yläkulmassa olevasta valikosta Elokuvat ja valitse sitten Kirjasto-välilehti.

Avaa elokuvan kuvaussivu valitsemalla elokuva. Jos elokuvassa on iTunes Extras -sisältöä, kuvaussivulla on iTunes Extras -merkki.

Jos et ostanut elokuvasta teräväpiirtoversiota (HD) tai jos vuokrasit elokuvan, sillä ei ole iTunes Extras -sisältöä.

iTunes Extras -sisältö ei ole käytettävissä älytelevisioiden ja suoratoistolaitteiden Apple TV -apissa.

Ohjelmiston päivittäminen

iPhone tai iPod touch: päivitä iOS:n uusimpaan versioon.

iPad: päivitä iPadOS:n uusimpaan versioon.

Mac: päivitä macOS:n uusimpaan versioon.

Apple TV: päivitä tvOS:n uusimpaan versioon.

Varmista Windows-tietokoneella, että käytät iTunesin uusinta Windows-versiota.

Lisäohjeet

Jos et vieläkään näe iTunes Extras -sisältöä, voit ilmoittaa ostokseen liittyvästä ongelmasta.

Jos olet ostanut elokuvan ennen 10. heinäkuuta 2014

Jos olet ostanut iTunes Extras -sisältöä sisältävän elokuvan ennen 10. heinäkuuta 2014, voit ehkä ladata alkuperäisen iTunes Extras -sisällön version (jos se on saatavilla) iTunes Storesta Maciin tai Windows-tietokoneeseen, jossa on iTunes.

Kun lataat iTunes Extras -sisältöä, se näkyy kirjastossa erillisenä kohteena.