Jos iTunes Extras -sisältöä ei näy

Pyydä apua, jos iTunes Extras -sisältöä ei näy tai sitä ei voi toistaa, kun katselet Apple TV -apista tai iTunes Storesta ostamaasi elokuvaa.

Jos haluat tarkistaa, onko elokuvalla iTunes Extras -sisältöä, siirry Apple TV -appiin tai iTunes Storeen ja katso, onko elokuvan kuvaussivulla merkkiä .

Voit katsoa iTunes Extras -sisältöä iPhonen, iPadin, iPod touchin, Macin ja Apple TV:n Apple TV -apilla. Voit käyttää myös iTunesin Windows-versiota Windows-tietokoneella. Jos haluat näyttää iTunes Extras -sisällön iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, käytä laitetta vaakatilassa.

iTunes Extras -sisältöä ei ole saatavissa joissakin maissa tai joillakin alueilla. Lue tietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Varmista, että käytössäsi on tehokas internet-yhteys

Yhdistä laite Wi-Fi-verkkoon ja yritä uudelleen. Jos käytät iPhonea tai iPadia mobiiliyhteyden kautta, varmista, että mobiilidata on otettu käyttöön Apple TV -appia varten Asetukset-kohdassa.

Tarkista, onko elokuvalla iTunes Extras -sisältöä

Avaa iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa tai Apple TV:ssä Apple TV -appi ja siirry Kirjasto-välilehteen. Avaa Windows-tietokoneella iTunesin Windows-versio, valitse vasemmassa yläkulmassa olevasta valikosta Elokuvat ja valitse sitten Kirjasto-välilehti.

Valitse elokuva, jotta näet sen kuvaussivun. Jos elokuvalla on iTunes Extras -sisältöä, näet iTunes Extras -merkin.

Jos et ostanut elokuvasta teräväpiirtoista (HD) versiota tai jos vuokrasit elokuvan, sillä ei ole iTunes Extras -sisältöä.

iTunes Extras -sisältö ei ole käytettävissä älytelevisioiden ja suoratoistolaitteiden Apple TV -apissa.

Päivitä ohjelmisto

Varmista, että iPhone tai iPod touch on päivitetty iOS:n uusimpaan versioon, iPad on päivitetty iPadOS:n uusimpaan versioon, Mac on päivitetty macOS:n uusimpaan versioon ja Apple TV on päivitetty tvOS:n uusimpaan versioon. Varmista Windows-tietokoneella, että käytät iTunesin uusinta Windows-versiota.

Lisäohjeet

Jos et vieläkään näe iTunes Extras -sisältöä, voit ilmoittaa ostokseen liittyvästä ongelmasta.

Jos olet ostanut elokuvan ennen 10. heinäkuuta 2014

Jos olet ostanut iTunes Extras -sisältöä sisältävän elokuvan ennen 10. heinäkuuta 2014, voit ehkä ladata alkuperäisen iTunes Extras -sisällön version (jos se on saatavilla) iTunes Storesta Maciin tai Windows-tietokoneeseen, jossa on iTunes.

Kun lataat iTunes Extras -sisältöä, se näkyy kirjastossa erillisenä kohteena.