Jos iTunes Extras -sisältöä ei näy

Pyydä apua, jos iTunes Extras -sisältöä ei näy tai sitä ei voi toistaa, kun katselet iTunes Storesta ostamaasi elokuvaa.

Sininen iTunes Extras -merkki

Jos elokuvassa on iTunes Extras -sisältöä, sen tuotesivulla iTunes Storessa on tämä merkki. iTunes Extras -sisällön katseluun tarvitaan internet-yhteys.

Jos haluat näyttää iTunes Extras -sisällön iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, käytä laitetta vaakatilassa.

iTunes Extras -sisältöä ei ole saatavissa joissakin maissa tai joillakin alueilla. Lue tietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Varmista, että käytössäsi on tehokas internet-yhteys

Yhdistä laite Wi-Fi-verkkoon ja yritä uudelleen. Jos käytät iPhonea tai iPadia mobiiliyhteyden kautta, varmista, että mobiilidata on otettu käyttöön TV- tai Videot-appia varten Asetukset-kohdassa.

Tarkista, onko elokuvassa iTunes Extras -sisältöä

Kaikissa elokuvissa ei ole iTunes Extras -sisältöä. Jos haluat tarkistaa, onko ostamassasi elokuvassa iTunes Extras -sisältöä, etsi elokuva iPhonen, iPadin tai iPod touchin Ostokset-valikosta1 tai Macin tai Windows-tietokoneen iTunes-kirjastosta. Jos elokuvassa on iTunes Extras -sisältöä, näet iTunes Extras -merkin elokuvan tietosivulla iTunes Storessa tai elokuvan nimen oikealla puolella kirjastossa.

Jos et ostanut elokuvasta teräväpiirtoista (HD) versiota, siinä ei ole iTunes Extras -sisältöä. Lue tietoja vaihtamisesta SD- ja HD-version välillä.

Jos vuokrasit elokuvan, siinä ei myöskään ole iTunes Extras -sisältöä.

Päivitä ohjelmisto

Varmista, että käytössäsi ovat iOS:ntvOS:n ja iTunesin uusimmat versiot.

Lisäohjeet

Jos iTunes Extras -sisältöä ei vieläkään näy, ilmoita ostokseen liittyvästä ongelmasta.

Jos olet ostanut elokuvan ennen 10. heinäkuuta 2014

Jos olet ostanut iTunes Extras -sisältöä sisältävän elokuvan ennen 10. heinäkuuta 2014, voit ehkä ladata alkuperäisen iTunes Extras -sisällön version (jos se on saatavilla) iTunes Storesta Maciin tai Windows-tietokoneeseen, jossa on iTunes.

Kun lataat iTunes Extras -sisältöä, se näkyy kirjastossa erillisenä kohteena.

Jos haluat tarkastella iOS-laitteen Ostokset-kansiota, avaa iTunes Store -appi. Napauta sitten iPhonessa tai iPod touchissa Lisää > Ostetut > Elokuvat. Napauta iPadissa Ostetut > Elokuvat. Siirry elokuvan tietosivulle napauttamalla elokuvaa.