Jos huollat tai vaihdat Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin rekisteröidyn laitteen

Ota selvää, miten Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin rekisteröidyt laitteet ja tietokoneet voidaan huoltaa tai vaihtaa.

Jos iPhone, iPad, iPod touch ja Apple TV korjataan tai vaihdetaan

Ennen kuin lähetät iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Apple TV:n korjattavaksi, poista sen laiteliitäntä MDM-palvelimelta. Muussa tapauksessa se voidaan palauttaa sinulle korjaamattomana. Voit liittää laitteen MDM-palvelimeen uudelleen, kun se on korjattu.

Jos Apple tai Applen valtuuttama huoltoliike vaihtaa iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Apple TV:n, joka on rekisteröity Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin, vaihtolaite ilmestyy Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin yleensä neljän tunnin kuluessa. Voit määrittää vaihtolaitteen MDM-palvelimellesi.

Jos Mac korjataan

Jos Mac on rekisteröity Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin, se pysyy korjauksen aikana rekisteröityneenä.