Tietoja Apple TV 6.2:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Apple TV 6.2:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Apple TV 6.2

• Apple TV

Saatavuus: Apple TV (2. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: Ohjelma saattoi saada laitteen käynnistymään uudelleen odottamatta.

Kuvaus: IOKit API-argumenttien käsittelyssä oli nollaosoittimen epäviittausongelma. Ongelma on ratkaistu IOKit API-argumenttien lisätarkistuksella.

CVE-ID

CVE-2014-1355: Venustechin Adlabin cunzhang

• Apple TV

Saatavuus: Apple TV (2. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: Haittaohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: launchd:n tavassa käsitellä IPC-viestejä oli kekopuskurin ylivuoto. Ongelma on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-ID

CVE-2014-1356: Google Project Zeron Ian Beer

• Apple TV

Saatavuus: Apple TV (2. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: Haittaohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: launchd:n tavassa käsitellä lokiviestejä oli kekopuskurin ylivuoto. Ongelma on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-ID

CVE-2014-1357: Google Project Zeron Ian Beer

• Apple TV

Saatavuus: Apple TV (2. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: Haittaohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: launchd:ssä oli kokonaisluvun ylivuoto. Ongelma on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-ID

CVE-2014-1358: Google Project Zeron Ian Beer

• Apple TV

Saatavuus: Apple TV (2. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: Haittaohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: launchd:ssä oli kokonaisluvun alivuoto. Ongelma on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-ID

CVE-2014-1359: Google Project Zeron Ian Beer

• Apple TV

Saatavuus: Apple TV (2. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: Kaksi tavua muistia saattoi paljastua etähyökkääjälle.

Kuvaus: DTLS-viestien käsittelyssä TLS-yhteydessä oli alustamattoman muistin käyttöongelma. Ongelma on ratkaistu hyväksymällä DTLS-viestejä ainoastaan DTLS-yhteydessä.

CVE-ID

CVE-2014-1361: The Adium Projectin Thijs Alkemade

• Apple TV

Saatavuus: Apple TV (2. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi johtaa ohjelman odottamattomaan sulkeutumiseen tai mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: WebKitissä oli useita muistin vioittumiseen liittyviä ongelmia. Ongelmat on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-ID

CVE-2013-2875: miaubiz

CVE-2013-2927: cloudfuzzer

CVE-2014-1323: banty

CVE-2014-1325: Apple

CVE-2014-1326: Apple

CVE-2014-1327: Google Chrome Security Team ja Apple

CVE-2014-1329: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1330: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1331: cloudfuzzer

CVE-2014-1333: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1334: Apple

CVE-2014-1335: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1336: Apple

CVE-2014-1337: Apple

CVE-2014-1338: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1339: OUSPG:n Atte Kettunen

CVE-2014-1341: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1342: Apple

CVE-2014-1343: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1362: Apple ja miaubiz

CVE-2014-1363: Apple

CVE-2014-1364: Apple

CVE-2014-1365: Apple ja Google Chrome Security Team

CVE-2014-1366: Apple

CVE-2014-1367: Apple

CVE-2014-1368: Keen Teamin (Keen Cloud Techin tutkimustiimin) Wushi

CVE-2014-1382: Szegedin yliopiston / Samsung Electronicsin Renata Hodovan

CVE-2014-1731: Blink-kehitysyhteisön nimettömänä pysyvä jäsen

• Apple TV

Saatavuus: Apple TV (2. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: iTunes Store -maksutapahtuma saatettiin suorittaa riittämättömällä valtuutuksella.

Kuvaus: Sisäänkirjautunut käyttäjä pystyi suorittamaan iTunes Store -maksutapahtuman antamatta kelvollista salasanaa pyydettäessä. Ongelma on ratkaistu vahvistamalla ostosten valtuutusten toimeenpanoa.

CVE-ID

CVE-2014-1383

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.