Ohjelmistopäivityspalvelin: suljetun verkon asiakaskoneiden täytyy etsiä ja asentaa ohjelmistopäivitykset komentorivin avulla.

Suljettujen verkkoympäristöjen asiakaskoneet eivät ehkä näe ohjelmistopäivityksiä Mac App Storessa.

Mac App Store voi näyttää ohjelmistopäivitykset vain, jos koneessa on käytettävissä oleva Internet-yhteys. Jos asiakaskone on suljetussa verkkoympäristössä, saatat saada ohjelmistopäivitysten saatavuuden tarkistamisen yhteydessä seuraavan virheilmoituksen: App Store ei voi varmistaa suojattua yhteyttä App Storeen. Jos osoitat tässä ilmoituksessa Jatka, Päivitykset-paneelissa ei näy yhtään päivitystä, vain pelkkä App Storeen ei saada yhteyttä -virheilmoitus.

Voit tarjota päivityksiä suljetun verkon Mac-koneille seuraavasti: