Tietoja Safari 6.1.5:n ja Safari 7.0.5:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 6.1.5:n ja Safari 7.0.5:n turvallisuussisällöstä.

Päivityksen voi ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen avulla tai Applen tukisivustolta.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Safari 6.1.5 ja Safari 7.0.5

• WebKit

Saatavuus: OS X Lion 10.7.5, OS X Lion Server 10.7.5, OS X Mountain Lion 10.8.5 ja OS X Mavericks 10.9.3.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi johtaa ohjelman odottamattomaan sulkeutumiseen tai mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: WebKitissä oli useita muistin vioittumiseen liittyviä ongelmia. Ongelmat on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-ID

CVE-2014-1325: Apple

CVE-2014-1340: Apple

CVE-2014-1362: Apple ja miaubiz

CVE-2014-1363: Apple

CVE-2014-1364: Apple

CVE-2014-1365: Apple ja Google Chrome Security Team

CVE-2014-1366: Apple

CVE-2014-1367: Apple

CVE-2014-1368: Keen Teamin (Keen Cloud Techin tutkimustiimin) Wushi

CVE-2014-1382: Szegedin yliopiston / Samsung Electronicsin Renata Hodovan

• WebKit

Saatavuus: OS X Lion 10.7.5, OS X Lion Server 10.7.5, OS X Mountain Lion 10.8.5 ja OS X Mavericks 10.9.3.

Vaikutus: URL-osoitteen vetäminen haitalliselta verkkosivustolta toiseen ikkunaan saattoi aiheuttaa paikallisen tiedostosisällön paljastumisen.

Kuvaus: URL-osoitteen vetäminen haitalliselta verkkosivustolta toiseen ikkunaan saattoi sallia haitallisen sivuston käyttää file://-tyyppistä URL-osoitetta. Ongelma on ratkaistu parantamalla vedettyjen resurssien tarkistamista.

CVE-ID

CVE-2014-1369: vtty.comin Aaron Sigel

• WebKit

Saatavuus: OS X Lion 10.7.5, OS X Lion Server 10.7.5, OS X Mountain Lion 10.8.5 ja OS X Mavericks 10.9.3.

Vaikutus: Haitallinen verkkosivusto saattoi pystyä väärentämään domain-nimensä osoiterivillä.

Kuvaus: URL-osoitteiden käsittelyssä oli väärennysongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla URL-osoitteiden käsittelyä.

CVE-ID

CVE-2014-1345: Facebookin Erling Ellingsen

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.