Numbersin iCloud-version julkaisutiedot

Apple päivittää Numbersin iCloud-versiota säännöllisesti. Päivitykset ovat kumulatiivisia, joten kun avaat Numbersin iCloud.comissa, kaikki uusimmat ominaisuudet ovat käytettävissäsi. Seuraavassa on kerrottu kussakin julkaisussa mukana olevat ominaisuudet.

Kesäkuu 2022

• Voit tehdä yhteenvetoja nopeasti sekä ryhmittää ja järjestellä tietoja kuvioiden ja suuntausten tutkimista varten luomalla ja muokkaamalla pivot-taulukkoja.

Tutustu kaikkien Numbersin iCloud-version toimintojen kattaviin vaiheittaisiin ohjeisiin ja tietoihin.

Huhtikuu 2022

• Lajittele, suodata ja päivitä macOS:llä, iPadOS:llä tai iOS:llä luotuja pivot-taulukoita.
  • Luo lähdetietotaulukko pivot-taulukon yhteenvetosoluja varten.

Syyskuu 2021

• Tarkastele, muokkaa ja lisää kaavioita Macilla, iPadilla tai iPhonella luoduissa pivot-taulukoissa.
  • Visualisoi ja vertaile useita muuttujia tutkakaavioiden avulla tiedoissa olevien samankaltaisuuksien ja erojen löytämiseksi.
  • Voit etsiä kaksoiskappaleita ja yksilöllisiä arvoja tiedoistasi parannettujen suodatustoimintojen avulla sekä käyttää uudistettuja pikasuodattimia, kun haluat näyttää tai kätkeä tiettyjä arvoja vastaavat rivit helposti.
  • Joustavan yhteistyön ansiosta osallistujat voivat lisätä muita jaettuun laskentataulukkoon (vaatii iOS 15:n, iPadOS 15:n tai macOS Montereyn).

Kesäkuu 2021

• Luo linkkejä verkkosivuihin, sähköpostiosoitteisiin ja puhelinnumeroihin erilaisista objekteista, kuten kuvioista, viivoista, kuvista, piirroksista tai tekstilaatikoista.

Syyskuu 2020

• Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.

Heinäkuu 2020

• Uudet funktiot, kuten RISTIHAKU, RISTIVASTINE ja SÄÄNNÖLLINEN.LAUSEKE, mahdollistavat vastaavuuslausekkeiden käytön, tekstinkäsittelyn ja joustavien kaavojen luomisen.
  • Voit lisätä helposti kuvatekstejä ja otsikoita kuviin, videoihin, kuvioihin ja muihin objekteihin.
  • Muotoile tekstiä ylä- tai alaindeksinä, säädä isoja ja pieniä kirjaimia, vaihda tekstin taustaväriä ja suorita muita toimintoja.

Maaliskuu 2020

• Lisää Numbers-laskentataulukko jaettuun iCloud Drive -kansioon, niin voit aloittaa yhteistyön automaattisesti.
  • Valitse rivejä ja sarakkeita nopeasti uusien näppäinoikoteiden avulla.
  • Aseta välilehden taustan väri.
  • Avaa laskentataulukoita, jotka sisältävät enemmän rivejä ja sarakkeita kuin koskaan aiemmin.
  • Käytä työpohjia helposti uudistetun työpohjan valitsimen avulla.
  • Lisää anfangi kuviossa olevaan tekstiin.
  • Voit lisätä reunoja, kappaleiden taustoja ja sarakkeita uusien tekstinasetteluvaihtoehtojen avulla.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Voit luoda uusia kuvioita Yhdistä-, Leikkaa-, Erota- ja Poissulje-komennoilla.