Tietoja iTunes 11.2.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 11.2.1:n turvallisuussisällöstä.

Päivityksen voi ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen avulla tai Applen tukisivustolta.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

iTunes 11.2.1

• iTunes

Saatavuus: Mac OS X 10.6.8 tai uudempi.

Vaikutus: Paikallinen käyttäjä pystyi vaarantamaan muut paikalliset käyttäjätilit.

Kuvaus: Hakemistoihin /Käyttäjät ja /Käyttäjät/Jaettu annettiin kirjoitusoikeudet kaikille käyttäjille uudelleenkäynnistyksen yhteydessä, jonka vuoksi niiden sisältö oli muokattavissa. Ongelma on ratkaistu parantamalla käyttöoikeuksien käsittelyä. Tietoja iTunes 11.2.1:n yleisestä sisällöstä on osoitteessa http://support.apple.com/kb/TS5434?viewlocale=fi_FI.

CVE-ID

CVE-2014-1347

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.