Tietoja Safari 6.1.4:n ja Safari 7.0.4:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 6.1.4:n ja Safari 7.0.4:n turvallisuussisällöstä.

Päivityksen voi ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen avulla tai Applen tukisivustolta.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Safari 6.1.4 ja Safari 7.0.4

• WebKit

Saatavuus: OS X Lion 10.7.5, OS X Lion Server 10.7.5, OS X Mountain Lion 10.8.5 ja OS X Mavericks 10.9.3.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi johtaa ohjelman odottamattomaan sulkeutumiseen tai mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: WebKitissä oli useita muistin vioittumiseen liittyviä ongelmia. Ongelmat on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-ID

CVE-2013-2875: miaubiz

CVE-2013-2927: cloudfuzzer

CVE-2014-1323: banty

CVE-2014-1324: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1326: Apple

CVE-2014-1327: Google Chrome Security Team ja Apple

CVE-2014-1329: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1330: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1331: cloudfuzzer

CVE-2014-1333: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1334: Apple

CVE-2014-1335: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1336: Apple

CVE-2014-1337: Apple

CVE-2014-1338: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1339: OUSPG:n Atte Kettunen

CVE-2014-1341: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1342: Apple

CVE-2014-1343: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1344: Google Project Zeron Ian Beer

CVE-2014-1731: Blink-kehitysyhteisön nimettömänä pysyvä jäsen

• WebKit

Saatavuus: OS X Lion 10.7.5, OS X Lion Server 10.7.5, OS X Mountain Lion 10.8.5 ja OS X Mavericks 10.9.3.

Vaikutus: Haittasivusto pystyi lähettämään viestejä yhdistettyyn kehykseen tai ikkunaan tavalla, joka saattoi kiertää vastaanottajan alkuperätarkastuksen.

Kuvaus: Unicode-merkkien käsittelyssä URL-osoitteissa oli koodausongelma. Haitallinen URL-osoite olisi saattanut johtaa virheellisen postMessage-alkuperän lähettämiseen. Ongelma on ratkaistu parantamalla koodausta ja koodauksen purkamista.

CVE-ID

CVE-2014-1346: Facebookin Erling Ellingsen

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.