AirPort-tukiasemat: Sony PlayStation 4:n etäkäytön käyttöönotto

Ota seuraavat asetukset käyttöön AirPort-tukiasemassa, jotta voit käyttää Sony PlayStation 4:n etäkäyttötoimintoa.

1. Tee DHCP-varaus.
  2. Valitse Macin Finderin Siirry-valikosta Lisäohjelmat.
  3. Avaa AirPort-työkalu.
  4. Valitse AirPort-tukiasema, jonka asetuksia haluat muuttaa, ja osoita sitten Muokkaa-painiketta. Anna tarvittaessa salasana.
  5. Osoita Verkko ja valitse sitten Reitittimen tila -ponnahdusvalikosta DHCP ja NAT.
  6. Osoita Porttimääritys-kentän alla olevaa plusmerkkiä.
  7. Kirjoita kuvaus kaikkien kolmen asetuksen porttimääritykselle (esimerkiksi PS4-1, PS4-2 ja PS4-3).
  8. Kirjoita Sony PlayStation 4:n IP-osoite Yksityinen IP-osoite -kenttään (lisätietoja jäljempänä). Kirjoita myös porttien numerot (lisätietoja jäljempänä). Löydät PS4:n IP-osoitteen valitsemalla Päävalikko > Asetukset > Verkko > Näytä yhteyden tila.
    • Määritys 1: UDP 9296 PS4
      • Julkinen UDP: 9296
      • Yksityinen IP-osoite
      • Yksityinen UDP: 9296
    • Määritys 2: UDP 9297 PS4
      • Julkinen UDP: 9297
      • Yksityinen IP-osoite
      • Yksityinen UDP: 9297
    • Määritys 3: TCP 9295 PS4
      • Julkinen TCP: 9295
      • Yksityinen IP-osoite
      • Yksityinen TCP: 9297
  9. Tallenna valmiit määritykset. Kun määritykset on tehty, ikkunan pitäisi näyttää tältä:

10. Valitse Päivitä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.