Tietoja iTunes 11.2:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 11.2:n turvallisuussisällöstä.

Päivityksen voi ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen avulla tai Applen tukisivustolta.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

iTunes 11.2

• iTunes

Saatavilla seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Windows 8, Windows 7, Windows Vista ja Windows XP SP3 tai uudempi.

Vaikutus: Etuoikeutetussa verkkoasemassa ollut hyökkääjä saattoi saada iTunes-kirjautumistiedot.

Kuvaus: Set-Cookie-tyyppiset HTTP-otsakkeet käsiteltiin, vaikka yhteys suljettiin ennen otsakerivin valmistumista. Hyökkääjä saattoi poistaa evästeen suojausasetukset pakottamalla yhteyden sulkeutumaan ennen suojausasetusten lähettämistä, jonka jälkeen hyökkääjä sai haltuunsa suojaamattoman evästeen arvon. Ongelma on ratkaistu jättämättä epätäydelliset HTTP-otsakerivit huomioimatta.

CVE-ID

CVE-2014-1296

• iTunes

Saatavilla seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Windows 8, Windows 7, Windows Vista ja Windows XP SP3 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen ääni- tai elokuvatiedoston tarkasteleminen saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: iTunesissa oli MP4-tiedostojen jäsentämistä koskeva muistin vioittumisongelma. Ongelma on ratkaistu rajojen lisätarkistuksella.

CVE-ID

CVE-2014-8842: NCC Groupin Karl Smith

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.