Tietoja OS X Mavericks 10.9.3 -päivityksestä

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Mavericks 10.9.3 -päivityksestä.

OS X Mavericks 10.9.3 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Mavericks -käyttäjille.

Järjestelmän päivittäminen

1. Varmuuskopioi tietokoneesi ennen asennusta. Voit käyttää varmuuskopiointiin Time Machinea.
  2. Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut.
  3. Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.
  4. Voit etsiä uudet Applen ohjelmistot (kuten tämän päivityksen) Mac App Storesta valitsemalla Omenavalikko () > Ohjelmiston päivitys.
  5. Näyttöön voi tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitäisi asentaa. Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan Ohjelmiston päivityksen avulla. Lisäksi jotkin päivitykset täytyy asentaa ennen muita.

Voit myös ladata manuaalisen päivityksen asentajan. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisiä asentajia on saatavilla Applen tuen tiedostohauista

Tietoja päivityksestä

OS X Mavericks 10.9.3 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Mavericks -käyttäjille. Siinä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan.

Päivityksen sisältö:

• parannus 4K-näyttöjen tukeen Mac Prossa (loppuvuosi 2013) ja MacBook Prossa (Retina, 15-tuumainen, loppuvuosi 2013)
  • lisätty mahdollisuus synkronoida yhteystiedot ja kalenterit Macin ja iOS-laitteen välillä käyttämällä USB-yhteyttä
  • parannus VPN-yhteyksien luotettavuuteen käytettäessä IPseciä
  • ratkaisu ongelmaan, joka esti Kirjasinkirjaa asentamasta PostScript Type 1 -fontteja
  • parannus SMB-tiedostopalvelimella olevien tiedostojen kopioinnin, muokkauksen ja käyttöoikeuksien tarkistamisen luotettavuuteen
  • parannus verkon kotihakemistojen luotettavuuteen
  • parannus määrittelyprofiilien asennuksen vakauteen
  • parannus Active Directory -ryhmissä olevien käyttäjien kirjautumisnopeuteen
  • sisältää Safari 7.0.3:n.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.