Tietoja OS X Server 3.1.2 -päivityksestä

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Server 3.1.2 -päivityksen sisältämistä muutoksista.

Tämä ohjelmisto päivittää OS X Server 3.0:n, 3.0.1:n, 3.0.2:n, 3.0.3:n, 3.1:n ja 3.1.1:n versioon 3.1.2. Se vaatii OS X Mavericks 10.9.3:n tai uudemman.

Asennusohje

OS X Server 3.1.2 on saatavilla Mac App Storesta. Jos tietokoneeseen on asennettu OS X Server (Mavericks), päivitys näkyy Päivitykset-paneelissa. Asenna päivitys osoittamalla Päivitä-painiketta. Palveluiden keskeytymisen estämiseksi Server-päivitykset eivät asennu automaattisesti. Tämä pätee, vaikka muut päivitykset olisi määritetty asentumaan automaattisesti Mac App Storesta.

Asennuksen aikana saattaa näkyä Server-ohjelman korvaus havaittu -viesti, mikä on normaalia. Kaikki Serverin asetukset ja tiedot säilyvät päivityksen aikana.

Kun asennus on valmis, viimeistele aiemmin määritettyjen palveluiden käyttöönotto avaamalla Server-ohjelma.

Päivityksen sisältämät muutokset

Server 3.1.2 parantaa OS X Serverin yleistä vakautta ja sisältää seuraavat parannukset:

• Päivitys sisältää korjauksia Profiilinhallinta-toiminnon muuttujia sisältävien profiilien käyttöönottoon, kun koodin allekirjoitus on käytössä.

• Päivityksen ansiosta Profiilinhallinta-toiminnon luotettavuus on parempi lähetettäessä volyymiosto-ohjelmaa koskevia kutsuja.

• Päivitys sisältää korjauksia, joiden avulla Profiilinhallinta-toiminto voi hallita laiterekisteröintiohjelman järjestelmiä, joilla on pitkiä kuvailevia nimiä.

• Päivityksen ansiosta Viestit-palvelimen toimintavakaus keskusteluryhmiä käytettäessä on parempi.

• Päivityksen ansiosta viestien toimittaminen Mail-ryhmille toimii paremmin. Huomautus: Mail-palvelu ei voi toimittaa ryhmille viestejä, jotka sisältävät koodaamatonta 8-bittistä tietoa.

Server 3.1.2:n vaatima OS X 10.9.3 -päivitys sisältää myös seuraavat parannukset, kun se on asennettu palvelimeen:

• Päivitys sisältää ratkaisun ongelmaan, joka liittyi tiedostojen kopiointiin SMB:llä jaettuun kansioon.

• Päivitys sisältää ratkaisun ongelmaan, joka esti Active Directory -tilien haltijoita kirjautumasta Viestit-palveluun.

Tietoja OS X Server 3.1.2 -päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.