Tietoja Safari 6.1.3:n ja Safari 7.0.3:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 6.1.3:n ja Safari 7.0.3:n turvallisuussisällöstä.

Päivityksen voi ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen avulla tai Applen tukisivustolta.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Safari 6.1.3 ja Safari 7.0.3

• WebKit

Saatavuus: OS X Lion 10.7.5, OS X Lion Server 10.7.5, OS X Mountain Lion 10.8.5 ja OS X Mavericks 10.9.2.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi johtaa ohjelman odottamattomaan sulkeutumiseen tai mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: WebKitissä oli useita muistin vioittumiseen liittyviä ongelmia. Ongelmat on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-ID

CVE-2013-2871: miaubiz

CVE-2013-2926: cloudfuzzer

CVE-2013-2928: Google Chrome Security Team

CVE-2013-6625: cloudfuzzer

CVE-2014-1289: Apple

CVE-2014-1290: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä ant4g0nist (SegFault) sekä Google Chrome Security Team

CVE-2014-1291: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1292: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1293: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1294: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1298: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1299: Google Chrome Security Team, Apple ja Szegedin yliopiston / Samsung Electronicsin Renata Hodovan

CVE-2014-1300: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Google Project Zeron Ian Beer

CVE-2014-1301: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1302: Google Chrome Security Team ja Apple

CVE-2014-1303: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä KeenTeam

CVE-2014-1304: Apple

CVE-2014-1305: Apple

CVE-2014-1307: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1308: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1309: cloudfuzzer

CVE-2014-1310: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1311: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1312: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1313: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1713: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä VUPEN

• WebKit

Saatavuus: OS X Lion 10.7.5, OS X Lion Server 10.7.5, OS X Mountain Lion 10.8.5 ja OS X Mavericks 10.9.2.

Vaikutus: WebProcessissa mielivaltaista koodia suorittanut hyökkääjä saattoi pystyä lukemaan mielivaltaisia tiedostoja eristysrajoituksista huolimatta.

Kuvaus: WebProcessista peräisin olevien IPC-viestien käsittelyssä oli logiikkaongelma. Ongelma on ratkaistu IPC-viestien lisätarkistuksella.

CVE-ID

CVE-2014-1297: Google Project Zeron Ian Beer

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.