Tietoja OS X Server 3.1 -päivityksestä

Lue lisätietoja OS X Server 3.1 -päivityksen sisältämistä muutoksista.

Tämä ohjelmisto päivittää OS X Server 3.0:n, 3.0.1:n, 3.0.2:n ja 3.0.3:n versioon 3.1. Se vaatii OS X Mavericks 10.9.2:n tai uudemman.

Asennusohje

OS X Server 3.1 on saatavilla Mac App Storesta. Jos tietokoneeseen on asennettu OS X Server (Mavericks), päivitys näkyy Päivitykset-paneelissa. Asenna päivitys klikkaamalla Päivitä-painiketta. Palveluiden keskeytymisen estämiseksi Server-päivitykset eivät asennu automaattisesti. Tämä pätee, vaikka muut päivitykset olisi määritetty asentumaan automaattisesti Mac App Storesta.

Asennuksen aikana saattaa näkyä Server-apin korvaus havaittu -viesti, mikä on normaalia. Kaikki Serverin asetukset ja tiedot säilyvät päivityksen aikana.

Kun asennus on valmis, viimeistele aiemmin määritettyjen palveluiden käyttöönotto avaamalla Server-appi.

Päivityksen sisältämät muutokset

Server 3.1 parantaa OS X Serverin yleistä toimintavakautta ja sisältää myös alla luetellut parannukset.

Profiilinhallinta

• Päivitys lisää tuen laiterekisteröintiohjelmalle.

• Päivitys lisää aktivointilukituksen hallinnan valvottuihin iOS 7.1 -laitteisiin.

• Päivitys lisää fonttien, AirPrintin, Wi-Fi Hotspot 2.0:n ja työpöydän kuvan asetusten hallinnan.

• Päivitys parantaa skaalattavuutta suurten hakemistojen synkronoinnissa.

• Päivitys tarjoaa paremmat käyttöoikeudet My Device -portaaliin ja laitteiden rekisteröintiin.

• Päivitys tarjoaa käyttäjäprofiili Active Directory -tileille OS X 10.9.2 -tietokoneissa.

• Päivitys tarjoaa tuen kirjautumiskomentosarjan lähetykselle.

• Päivitys parantaa vikasietoisuutta, jos hakemistopalvelin ei ole käytettävissä.

Lisäpalvelut

• Välimuistipalvelu ilmoittaa nyt, jos jotain sisältöä ei voida tallentaa välimuistiin maassasi tai alueellasi.

• Päivitys korjaa ongelman Mail-palvelussa, jonka vuoksi palvelun saattaa näyttää olevan aktiivinen, vaikka se ei olisikaan.

• Päivitys parantaa useita kutsuttaja sisältävien kalenteritapahtumien muokkaamisen luotettavuutta.