Tietoja iOS 7.0.6:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iOS 7.0.6:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

iOS 7.0.6

• Tietoturva

Saatavuus: iPhone 4 tai uudempi, iPod touch (5. sukupolvi) ja iPad 2 tai uudempi.

Vaikutus: Hyökkääjä, jolla oli etuoikeutettu verkkoasema, saattoi saada haltuunsa tai muokata tietoja istunnoissa, jotka oli suojattu SSL/TLS:llä.

Kuvaus: Secure Transport epäonnistui yhteyden aitouden validoinnissa. Ongelma on ratkaistu palauttamalla puuttuvat validointivaiheet.

CVE-ID

CVE-2014-1266

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.