iPod nano (6. sukupolvi tai uudempi): VoiceOverin käyttöönotto

Jos otat VoiceOverin käyttöön iPod nanossa (6. sukupolvi tai uudempi), kappaleiden, esittäjien ja soittolistojen nimet sanotaan ääneen, kun kuuntelet iPod nanossa olevaa sisältöä. Jos sinulla on Applen in ear -kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla, voit myös käyttää VoiceOveria soittolistoissa siirtymiseen.

VoiceOverin voi laittaa päälle iTunesista tai iPodin asetuksista. iTunesissa VoiceOverin voi laittaa päälle iPodin käyttöönoton yhteydessä tai iPodin asetusten Yhteenveto-välilehdeltä.

VoiceOverin käyttöönotto iPod nanossa (6. sukupolvi tai uudempi)

1. Napauta Asetukset > Yleiset > Käyttöapu > VoiceOver ja laita VoiceOver päälle.
  2. Napauta OK vahvistaaksesi, että haluat laittaa VoiceOverin päälle.

VoiceOverin käyttöönotto iTunesissa

1. Valitse iPodin Yhteenveto-välilehdeltä Määritä käyttöapu.
Valitse Käyttöapu-valintaikkunasta Käytä VoiceOveria.
  3. Osoita Yhteenveto-välilehdellä Käytä.