Tietoja OS X Serverin (Mavericks) Xcode-päivityksestä

OS X Serverin (Mavericks) Xcode-päivitys korjaa ongelmaan, joka saattaa keskeyttää botti-integroinnin OS X Mavericks 10.9.2 -palvelimissa, joissa ei ole paikallista käyttöliittymää.

OS X Serverin (Mavericks) Xcode-päivitys tarjotaan sekä automaattisena ohjelmistopäivityksenä Mac App Storessa että manuaalisesti ladattavana päivityksenä Applen tukisivustosta.

Jos käytät OS X Serverin (Mavericks) Xcode-palvelua, asenna palvelimeen seuraavat päivitykset:

• OS X Mavericks 10.9.2 -päivitys

• OS X Serverin Xcode-päivitys

• Server 3.0.3 -päivitys.