Tietoja Apple Remote Desktop 3.7.2:sta

Lue lisätietoja Apple Remote Desktop 3.7.2:sta.

Apple Remote Desktop 3.7.2 -päivitys on Remote Desktop -ohjelman päivitys.

Päivitysohjeet

Jos olet ostanut Remote Desktopin Mac App Storesta, päivitys on saatavilla Mac App Storen Päivitykset-välilehdeltä. Jos Remote Desktop on asennettu levyltä, päivitys on saatavilla automaattisena ohjelmistopäivityksenä. Lisäksi käyttäjä voi ladata sen itse Apple-tuen verkkosivustosta.

Järjestelmävaatimukset

• Remote Desktop 3.7.2 vaatii OS X Lion 10.7.5:n, Mountain Lionin tai Mavericksin.
  • Remote Desktop 3.7.2 -päivitys vaatii Apple Remote Desktop 3.0:n tai tätä uudemman version.
  • OS X Mavericks vaatii Remote Desktop 3.7:n tai tätä uudemman version.

Uudet ominaisuudet

Tämä päivitys parantaa Remote Desktop -ohjelman yleistä toimintavakautta ja luotettavuutta. Se sisältää lisäksi myös alla mainitut parannukset.

• Päivitys parantaa suorituskykyä verkoissa, joiden asiakkaiden IP-osoitteet vaihtuvat usein.
  • Päivitys korjaa ongelman, jonka vuoksi Skanneri-toiminnossa näkyy virheellisiä IP-osoitteita.
  • Päivitys korjaa ongelman, jonka vuoksi asiakkaiden ilmoitetaan virheellisesti olevan offline-tilassa tai nukkumassa.
  • Päivitys vaihtaa näyttöjen järjestystä monitarkkailutilassa.