iPadin USB-virtalähteiden sertifioinnit

iPadin mukana toimitetaan Applen USB-virtalähde, joka on sertifioitu täyttämään kansalliset turvallisuusstandardit maissa ja alueilla, joissa iPad on saatavilla.

Monet näistä maista ja alueista, mukaan lukien Yhdysvallat, ovat hyväksyneet tietotekniikan laitteiden turvallisuutta koskevan IEC/UL 60950-1 -standardin. Lue lisätietoja iPadin USB-virtalähteiden sertifioinneista.

iPadin mallista riippuen sen mukana toimitetaan joko 5 W:n, 10 W:n tai 12 W:n virtalähde. Kaikki kolme Applen USB-virtalähdettä on suunniteltu yhteensopiviksi virtalähteiden kanssa, joiden vaihtovirta on 100–240 V 50–60 Hz:n virkistystaajuudella. Lue lisätietoja iPadin USB-virtalähteiden yhteensopivuudesta.

Applen A-tyyppiset (kaksi kapeaa pinniä) 5 W:n sekä 10 W:n ja 12 W:n USB-virtalähteet (A-tyyppinen seinäpistoke liitettynä) noudattavat myös IEC/UL 60950-1 -standardia käytettäessä virtalähteitä, joiden vaihtovirta on 115 V 400 Hz:n virkistystaajuudella.