iPadin USB-virtalähteiden sertifioinnit

iPadin mukana toimitetaan Applen USB-virtalähde, joka on sertifioitu täyttämään kansalliset turvallisuusstandardit maissa ja alueilla, joissa iPad on saatavilla.

Monet näistä maista ja alueista, mukaan lukien Yhdysvallat, ovat hyväksyneet tietotekniikan laitteiden turvallisuutta koskevan IEC/UL 60950-1 -standardin. Lue lisätietoja iPadin USB-virtalähteiden sertifioinneista.

iPadin mallista riippuen sen mukana toimitetaan joko 10 W:n, 12 W:n, 18 W:n tai 20 W:n virtalähde. Kaikki Applen USB-virtalähteet on suunniteltu yhteensopiviksi virtalähteiden kanssa, joiden vaihtovirta on 100–240 V 50–60 Hz:n virkistystaajuudella. Lue lisätietoja iPadin USB-virtalähteiden yhteensopivuudesta.

Applen A-tyyppiset (kaksi kapeaa pinniä) 18 W:n ja 20 W:n USB-C-virtalähteet sekä 10 W:n ja 12 W:n USB-virtalähteet (A-tyyppinen seinäpistoke liitettynä) noudattavat myös IEC/UL 60950-1- ja IEC/UL 62368-1 -standardeja käytettäessä virtalähteitä, joiden vaihtovirta on 115 V 400 Hz:n virkistystaajuudella.