Apple ID:n yhdistäminen Movies Anywhere -tiliin

Yhdistä Apple ID:si Movies Anywhere -tiliin, niin voit katsella soveltuvia elokuvia kaikissa laitteissasi.

Movies Anywhere -palvelussa voit selata ja katsella soveltuvien Disney-, 20th Century Fox-, Sony Pictures-, Universal- ja Warner Bros -elokuvien kokoelmaasi sekä bonusmateriaaleja ja yksinoikeudellisia videoita iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, Windows-tietokoneella tai Apple TV:llä. Movies Anywhere on käytettävissä vain Yhdysvalloissa.

Voit käyttää Movies Anywhere -palvelua tietokoneellasi tai ladata ilmaisen apin App Storesta iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin tai Apple TV:hen.

Voit liittää Apple ID:hesi enintään kymmenen laitetta (joista viisi tietokonetta) musiikin ja videoiden toistoa varten. Tietokoneiden täytyy myös olla valtuutettu samalla Apple ID:llä.

Apple ID:n yhdistäminen Movies Anywhere -tiliin

1. Avaa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Movies Anywhere -appi ja kirjaudu sisään.
  2. Napauta profiilikuvaketta näytön yläreunassa ja sitten kohtaa Manage Retailers (Hallitse jälleenmyyjiä).
  3. Napauta iTunes. Kun iTunes tai iTunes Store aukeaa, suorita toimenpide loppuun.

Voit yhdistää vain yhden tilin kerrallaan ja vaihtaa tiliä 180 päivän välein.

Voit lisätä tilisi myös osoitteessa MoviesAnywhere.com. Kun olet kirjautunut sisään, klikkaa tai napauta nimeäsi oikeassa ylänurkassa ja valitse Manage Retailers (Hallinnoi jälleenmyyjiä).

Jakamisluvan uusiminen tai peruminen Movies Anywhere -palvelussa

Applen täytyy pyytää sinulta lupa kahden vuoden välein jakaa Movies Anywhere -palvelun kanssa soveltuvat elokuvat, jotka olet ostanut iTunes Storesta. Mitään uusia soveltuvia iTunes Store -ostoja ei jaeta Movies Anywhere -palvelun kanssa, ennen kuin annat uuden luvan.

Voit myös perua jakamisen Movies Anywhere -palvelun kanssa milloin tahansa. Kun olet erottanut Apple ID- ja Movies Anywhere -tilit toisistaan, voit yhä katsella Movies Anywhere -palvelusta ja iTunes Storesta ostamiasi elokuvia kummassa tahansa palvelussa, mutta voit katsella uusia elokuvia vain siinä palvelussa, josta ne on ostettu.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iTunes Store ja App Store.
  2. Napauta Apple ID:täsi ja sitten vaihtoehtoa Näytä Apple ID. Sinua saatetaan pyytää todentamaan Apple ID:si.
  3. Vieritä Movies Anywhere -osioon. Jos Movies Anywhere ei ole näkyvissä, varmista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä, jonka liitit Movies Anywhere -palveluun.
  4. Anna lupa oston jakamiseen uudelleen napauttamalla Uudista tai napauta Katkaise yhteys, niin Apple ID- ja Movies Anywhere -tilit erotetaan toisistaan.

Voit myös poistaa Apple ID:si Movies Anywhere -apista. Avaa appi ja siirry kohtaan (More) Lisää > Manage Retailers (Hallinnoi jälleenmyyjiä) ja napauta sitten iTunesin alta kohtaa Disconnect (Katkaise yhteys).

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa Macissa Apple TV -appi. Avaa Windows-tietokoneessa iTunesin Windows-versio.
  2. Valitse näytön yläosan valikkoriviltä Tili > Näytä oma tili.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  4. Vieritä Tilin tiedot -sivulla Apple ID:n Yhteenveto-osioon ja etsi Movies Anywhere. Jos Movies Anywhere ei ole näkyvissä, varmista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä, jonka liitit Movies Anywhere -palveluun.
  5. Anna lupa oston jakamiseen uudelleen klikkaamalla Uudista tai klikkaa Katkaise yhteys, niin Apple ID- ja Movies Anywhere -tilit erotetaan toisistaan.

Tietoja 4K-, HDR- ja Dolby Vision -versioista

• Jos ostat soveltuvan elokuvan Movies Anywheren keskinäisestä palvelusta* 4K-, HDR-, Dolby Vision- tai Dolby Atmos -muodossa, voit katsoa samanlaatuisen version iTunes Storessa (mikäli sama elokuva on saatavilla 4K-, HDR-, Dolby Vision- tai Dolby Atmos -muodossa iTunes Storesta).
  • Jos ostat soveltuvan elokuvan Movies Anywheren keskinäisestä palvelusta* HD-muodossa, voit katsoa HD-version iTunes Storesta. (Tällaisia elokuvia ei koroteta 4K-, HDR-, Dolby Vision- tai Dolby Atmos -muotoon, vaikka ne löytyisivät iTunes Storesta näissä muodoissa.)
  • Jos ostat soveltuvan elokuvan iTunes Storesta 4K-, HDR-, Dolby Vision- tai Dolby Atmos -muodossa, voit katsoa samanlaatuisen version Movies Anywheren keskinäisestä palvelusta* (mikäli sama elokuva on saatavilla 4K-, HDR-, Dolby Vision- tai Dolby Atmos -muodossa keskinäisestä palvelusta).*
  • Jos ostat iTunes Storesta soveltuvan HD-muotoisen elokuvan, joka myöhemmin päivitetään 4K-, HDR-, Dolby Vision- tai Dolby Atmos -muotoon, saattaa olla, että et voi katsoa vastaavaa korkeampilaatuista versiota Movies Anywheren keskinäisestä palvelusta* (mutta voit edelleen katsoa HD-version).

*Osoitteesta MoviesAnywhere.com saa lisätietoja keskinäisistä palveluista.

Näin saat apua

• Jos ostit elokuvan iTunes Storesta ja sait siitä myöhemmin hyvityksen, elokuva ei ole enää käytettävissä Movies Anywhere -palvelussa tai iTunes Storessa.
  • Voit suoratoistaa ja ladata soveltuvia elokuvia Movies Anywhere -palvelun kautta vain Yhdysvalloissa ja tietyillä Yhdysvaltain erillisalueilla ja hallintoalueilla.
  • Jos haluat lisätietoja järjestelmävaatimuksista tai tutustua palvelun tietoihin, käy osoitteessa MoviesAnywhere.com tai ota yhteys palvelun edustajaan osoitteessa help.moviesanywhere.com.
  • Jos asia on kiireellinen, ota yhteys Movies Anywhere -edustajaan soittamalla numeroon 1-833-466-8438.
  • Jos sinulla on muuta kysyttävää, käytä Movies Anywheren yhteydenottolomaketta. Tai avaa Movies Anywhere -appi iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa ja napauta Asetukset-kuvake > Help Center (Ohjekeskus) > Contact Us (Ota meihin yhteyttä).

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.