AppleScriptin käyttäminen tehtävien automatisointiin iWorkin Mac-versiossa

AppleScriptin avulla voit automatisoida yleisiä tehtäviä iWork-ohjelmien Mac-versioissa, mikä lisää tuottavuutta ja vähentää virheiden todennäköisyyttä.

iWork-ohjelmien Mac-versioiden AppleScript-tukea on parannettu Numbers 3.1:ssä, Pages 5.2:ssa ja Keynote 6.2:ssa sekä niitä uudemmissa versioissa.

Pagesissa, Numbersissa ja Keynotessa käytettävissä olevat AppleScript-komennot ovat AppleScriptin sanakirjassa. Voit tarkastella sanakirjaa seuraavasti:

1. Avaa AppleScript-editori kansiosta Ohjelmat > Lisäohjelmat.
  2. Valitse Arkisto > Avaa sanakirja.
  3. Valitse Pages, Numbers tai Keynote ja osoita Valitse-painiketta. Jos Maciin on asennettu ohjelman aiempi versio, varmista, että valitset luettelosta oikean version.

Lisätietoja

Lisätietoja AppleScriptin käyttämisestä iWork-ohjelmien Mac-versioissa on kolmansien osapuolten sivustoilla, kuten Mac OS X Automation- ja iWork Automation -sivustoilla.

Ohjeet sähköpostien yhdistämiseen AppleScriptin avulla Pages 5.5:ssä ja Numbers 3.5:ssä sekä niitä uudemmissa versioissa on iWork Automation -sivuston Mail Merge -osiossa

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.