AppleScriptin käyttäminen tehtävien automatisointiin iWorkin Mac-versiossa

AppleScriptin avulla voit automatisoida yleisiä tehtäviä iWork-ohjelmien Mac-versioissa, mikä lisää tuottavuutta ja vähentää virheiden todennäköisyyttä.

iWork-ohjelmien Mac-versioiden AppleScript-tukea on parannettu Numbers 3.1:ssä, Pages 5.2:ssa ja Keynote 6.2:ssa sekä niitä uudemmissa versioissa.

Pagesissa, Numbersissa ja Keynotessa käytettävissä olevat AppleScript-komennot ovat AppleScriptin sanakirjassa. Voit tarkastella sanakirjaa seuraavasti:

1. Avaa AppleScript-editori kansiosta Ohjelmat > Lisäohjelmat.
  2. Valitse Arkisto > Avaa sanakirja.
  3. Valitse Pages, Numbers tai Keynote ja osoita Valitse-painiketta. Jos Maciin on asennettu ohjelman aiempi versio, varmista, että valitset luettelosta oikean version.

Lisätietoja

Lisätietoja AppleScriptin käyttämisestä iWork-ohjelmien Mac-versioissa on kolmansien osapuolten sivustoilla, kuten Mac OS X Automation- ja iWork Automation -sivustoilla.

Ohjeet sähköpostien yhdistämiseen AppleScriptin avulla Pages 5.5:ssä ja Numbers 3.5:ssä sekä niitä uudemmissa versioissa on iWork Automation -sivuston Mail Merge -osiossa

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.