Mac Pro (loppuvuosi 2013): Muistimääritykset

Tässä artikkelissa kerrotaan, millaista muistia voit käyttää Mac Pro (loppuvuosi 2013) -tietokoneessasi.

Yleistä

Mac Prossa (loppuvuosi 2013) on neljä muistipaikkaa, joihin voi lisätä enintään 64 Gt muistia käyttämällä 1866 MHz:n DDR3-tyyppisiä ECC-yhteensopivia DIMM-muistimoduuleja. Apple suosittelee käyttämään Applen hyväksymiä muistimoduuleja yhteensopivuuden varmistamiseksi. Applen hyväksymiä muistimoduuleja voi ostaa verkossa Apple Online Storesta tai käymällä Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä tai Applen valtuutetulla jälleenmyyjällä.

Vaatimukset

Mac Prohon (loppuvuosi 2013) lisättävän muistin tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

• 1866 MHz:n DDR3-tyyppinen täyspitkä DIMM-muistimoduuli. Älä yhdistele keskenään muistimoduuleja, joiden nopeus on eri.
  • Virheenkorjauskoodi (ECC).
  • 4, 8 tai 16 Gt:n DIMM-muistimoduuleja.
  • Puskuroimaton (UDIMM) tai rekisteröity (RDIMM). Älä yhdistele UDIMM- ja RDIMM-moduuleja keskenään.
  • 240-nastainen DIMM.
  • 1,5 tai 1,35 volttia.
  • Käytä samankokoisia muistimoduuleita kaikissa muistipaikoissa, jotta suorituskyky on paras mahdollinen.
  • Jäähdytyselementillä varustettuja DIMM-muistimoduuleja ei tueta, ja ne saattavat vahingoittaa DIMM-mekanismia.

Tärkeää: Käytä vain 1866 MHz:n DDR3-tyyppisiä ECC-yhteensopivia DIMM-muistimoduuleja. Mac Pro tukee sekä puskuroimattomia UDIMM-muistimoduuleja että rekisteröityjä RDIMM-muistimoduuleja. Muistityyppejä ei kuitenkaan saa yhdistellä keskenään. Jos UDIMM- ja RDIMM-muistimoduuleja yhdistellään keskenään, tietokoneen käynnistyessä kuuluu muistivirheen merkkiääni.

Suositellut kokoonpanot

Muistia yhteensä DIMM-paikka 1 DIMM-paikka 2 DIMM-paikka 3 DIMM-paikka 4
12 Gt 4 Gt ECC UDIMM 4 Gt ECC UDIMM 4 Gt ECC UDIMM
16 Gt 4 Gt ECC UDIMM 4 Gt ECC UDIMM 4 Gt ECC UDIMM 4 Gt ECC UDIMM
32 Gt 8 Gt ECC UDIMM 8 Gt ECC UDIMM 8 Gt ECC UDIMM 8 Gt ECC UDIMM
64 Gt 16 Gt ECC RDIMM 16 Gt ECC RDIMM 16 Gt ECC RDIMM 16 Gt ECC RDIMM

Lue vaiheittaiset muistin asennusohjeet artikkelista Mac Pro (loppuvuosi 2013): Muistin asentaminen tai vaihtaminen.