Dokumenttien tallentaminen pakettina tai yhtenä tiedostona Pagesissa, Numbersissa tai Keynotessa

Pagesissa, Numbersissa ja Keynotessa voit valita tiedostojen tallennustavan yhteensopivuuden parantamiseksi.

Jos käytät Pagesia, Numbersia tai Keynotea ja olet luonut tiedoston, joka on suurempi kuin 500 megatavua, tiedoston tallentaminen pakettina parantaa käyttämäsi apin suorituskykyä. Paketilla tarkoitetaan tiedostojen kokoelmaa, jonka Mac lukee yhtenä tiedostona. Oletusarvoisesti nämä Pagesin, Numbersin ja Keynoten versiot tallentavat tiedostot kovalevylle automaattisesti yhtenä tiedostona.

Jos elokuvia ei toisteta oikein Keynotessa, tallenna esityksesi yhden tiedoston sijaan pakettina.

Jos apin suorituskyvyssä on ongelmia, etkä aio lähettää tai tallentaa dokumenttia muuhun internet-palveluun kuin iCloudiin, tallenna tiedosto pakettina. Muussa tapauksessa tiedosto kannattaa tallentaa yhtenä tiedostona.

Tallentaminen pakettina tai yhtenä tiedostona

Jos et käytä Apple File System (APFS) -tiedostojärjestelmää tai sinulla on Pagesin, Numbersin tai Keynoten vanhempi versio, saatat nähdä viestin, kun dokumentin koko on vähintään 500 megatavua:

• Pages: Haluatko tallentaa tämän dokumentin pakettina?
     Pagesin hälytysviesti
  • Numbers: Haluatko tallentaa tämän laskentataulukon pakettina?
     Numbersin hälytysviesti
  • Keynote: Haluatko tallentaa tämän esityksen pakettina?
     Keynoten hälytysviesti

Valitse Pidä yksi tiedosto seuraavissa tapauksissa:

• Aiot lähettää dokumentin muuhun internet-palveluun kuin iCloudiin, esimerkiksi iTunes U:hun, Dropboxiin, Gmailiin tai muuhun sivustoon, jossa tiedostot lähetetään selaimen kautta.

​​Valitse Käytä pakettia seuraavissa tapauksissa:

• Tallennat dokumentin kovalevylle.
  • Dokumenttia muokattaessa näkyy pyörivä rantapallo tai ohjelma toimii hitaasti.

Voit vaihtaa tiedostotyyppiä yhdestä tiedostosta pakettiin ja päinvastoin milloin tahansa. Avaa tiedosto. Valitse sitten Arkisto > Lisävalinnat > Vaihda tiedostotyyppiä ja valitse tyyppi, jota haluat käyttää.

Jos paketti on vaurioitunut eikä sitä voi avata

Pakattuina tallennetut dokumentit saattavat vaurioitua, kun ne lähetetään sähköpostiin tai tiedostonjakopalveluihin verkkoselaimissa. Jos yrität avata tiedoston, näet tämän varoituksen:

Jos näet tämän viestin, pyydä tiedoston omistajaa tallentamaan se yhtenä tiedostona ja lähettämään sinulle.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.