QuickTime Player muuntaa jotkin tiedostot ennen niiden toistamista

Näyttöön saattaa tulla etenemispalkki, josta näkee, että tiedostoa muunnetaan.

OS X Mavericksissa ja sitä uudemmissa OS X -versioissa QuickTime Player 10 muuntaa tiedostot, jotka käyttävät joitakin vanhoja tai muun valmistajan mediamuotoja. Näkyviin tulee ikkuna, jossa on etenemispalkki ja josta näkee, että tiedostoa muunnetaan. Jos haluat lopettaa muuntamisen, sulje ikkuna.

Muuntoikkuna

Muuntaminen ei muuta tai korvaa alkuperäistä tiedostoa, ja voit tallentaa muunnetun tiedoston ennen kuin suljet sen. Muunnettu tiedosto saattaa olla alkuperäistä suurempi, jotta se vastaa laadultaan alkuperäistä tiedostoa.