QuickTime Player muuntaa vanhat mediatiedostot ennen niiden toistamista

Näyttöön saattaa tulla etenemispalkki, josta näkee, että tiedostoa muunnetaan.

OS X Mavericksissa ja uudemmissa QuickTime Player (versio 10.0 tai uudempi) muuntaa vanhat mediatiedostot, joissa käytetään tiettyjä vanhoja tai muiden valmistajien pakkausmuotoja.

Kun avaat tällaisen tiedoston, näyttöön saattaa tulla etenemispalkki, josta näkee, että tiedostoa muunnetaan. Jos haluat lopettaa muuntamisen, sulje ikkuna.

Muuntoikkuna

Mediatiedostot, joissa käytetään monia näistä vanhoista muodoista, eivät ole yhteensopivia tulevien macOS-versioiden kanssa, joten tallenna muunnettu tiedosto ennen sen sulkemista. Muunnos ei muuta tai korvaa alkuperäistä tiedostoa.

Muunnettu tiedosto saattaa olla alkuperäistä suurempi, jotta se vastaa laadultaan alkuperäistä tiedostoa.