Tietoja iOS 7.0.4:n turvallisuussisällöstä

Tämä asiakirja käsittelee iOS 7.0.4:n turvallisuussisältöä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

iOS 7.0.4

• App Store

Saatavilla seuraaviin: iPhone 4 tai uudempi, iPod touch (5. sukupolvi tai uudempi), iPad 2 tai uudempi

Vaikutus: Ohjelmaostot ja ohjelmien sisäiset ostot saattoi pystyä suorittamaan riittämättömällä valtuutuksella.

Kuvaus: Sisäänkirjautunut käyttäjä saattoi pystyä suorittamaan ostotapahtuman antamatta salasanaa pyydettäessä. Ongelma korjattiin vahvistamalla ostosten valtuutusten toimeenpanoa.

CVE-ID

CVE-2013-5193

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.