OS X: Mavericksin Mail-päivitys

Mavericksin Mail-päivitystä suositellaan kaikille OS X Mavericksin käyttäjille.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Tietoja päivityksestä

Mavericksin Mail-päivitys sisältää parannuksia yleiseen vakauteen ja yhteensopivuuteen Gmailin kanssa, mukaan lukien seuraavat parannukset:

• Korjaa ongelman, joka esti mukautettuja Gmail-asetuksia käyttävien käyttäjien viestien poistamisen, siirtämisen ja arkistoinnin
  • Korjaa ongelman, joka voi saada lukemattomien viestien määrän olemaan epätarkka
  • Sisältää muita korjauksia, jotka parantavat Mailin yhteensopivuutta ja vakautta

Näin voit asentaa päivityksen

• Varmuuskopioi järjestelmäsi ennen asentamista. Voit käyttää varmuuskopiointiin Time Machinea.
  • Tulokset voivat olla yllättäviä, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.
  • Voit etsiä uudet Applen ohjelmistot (kuten tämän päivityksen) Mac App Storesta valitsemalla Omenavalikko () > Ohjelmiston päivitys.
    Näyttöön voi tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitäisi asentaa. Ota huomioon, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan ohjelmistopäivitystoiminnon avulla. Lisäksi jotkin päivitykset täytyy asentaa ennen muita. Käytä ohjelmistopäivitystä, kunnes se ilmoittaa, ettei päivityksiä ole saatavilla.
  • Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut.

Voit myös ladata manuaalisen päivityksen asentajan. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Erillisiä asentajia on saatavilla Apple-tuen Lataukset-sivulla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.