OS X: Mavericksin Mail-päivitys

Mavericksin Mail-päivitystä suositellaan kaikille OS X Mavericksin käyttäjille.

Tietoja päivityksestä

Mavericksin Mail-päivityksessä on esimerkiksi seuraavat parannukset ohjelman yleiseen vakauteen sekä yhteensopivuuteen Gmailin kanssa:

• korjaus ongelmaan, joka esti viestien poistamisen, siirtämisen ja arkistoinnin, jos käyttäjällä oli mukautetut Gmail-asetukset
  • korjaus ongelmaan, jonka vuoksi lukemattomien viestien määrä saatettiin näyttää väärin
  • muita korjauksia, jotka parantavat Mailin yhteensopivuutta ja vakautta.

Päivityksen asennus

• Varmuuskopioi tietokoneesi ennen asennusta. Voit käyttää varmuuskopiointiin Time Machinea.
  • Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.
  • Voit etsiä uudet Applen ohjelmistot (kuten tämän päivityksen) Mac App Storesta valitsemalla Omenavalikko () > Ohjelmiston päivitys.
    Näyttöön voi tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitäisi asentaa. Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan Ohjelmiston päivityksen avulla. Lisäksi jotkin päivitykset täytyy asentaa ennen muita. Jatka Ohjelmiston päivityksen käyttöä, kunnes se näyttää Päivityksiä ei saatavilla -viestin.
  • Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut.

Voit myös ladata manuaalisen päivityksen asentajan. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisiä asentajia on saatavilla Applen tuen tiedostohauista.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.