GarageBandin Mac-version (10.0) sisällön laajentaminen ohjelman sisäisellä ostolla

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten GarageBandiin ostetaan lisää sisältöä.

GarageBandin Mac-versio (10.0) toimitetaan maksutta jokaisen uuden Macin mukana. Lisäksi OS X Mavericksin käyttäjät voivat ladata sen maksutta Mac App Storesta. Siinä on kaikki ominaisuudet ja runsas aloituspaketti, johon kuuluu muun muassa 50 ääntä, 500 silmukkaa, yksi rumpali sekä kaksi perusoppituntia kitaralle ja pianolle. Yhdellä 4,99 Yhdysvaltain dollarin hintaisella ohjelman sisäisellä ostolla voit laajentaa tämän sisällön 200 ääneen, 2 000 silmukkaan, 15 rumpaliin sekä 40 perusoppituntiin kitaralle ja pianolle. Voit myös ostaa lisää artistioppitunteja.

Löydät tämän vaihtoehdon valitsemalla GarageBand-valikosta Lataa lisää ääniä. Jos olet ostanut sisällön aiemmin, asenna se valitsemalla Palauta ostos.