OS X Mavericks: Tietokoneeseen pitää päivittää käyttöjärjestelmäversio 10.9.2 käytettäessä todennettua välipalvelinta

Jos käytät OS X Mavericksia todennetun välipalvelimen kanssa, jotkin verkkosivustot saattavat latautua hitaasti tai eivät ollenkaan. Ratkaise ongelma päivittämällä OS X Mavericks 10.9.2:een tai uudempaan.

Jotkin välipalvelinmääritykset saattavat myös estää automaattisten ohjelmistopäivitysten lataamisen Mac App Storesta. Jos OS X Mavericks 10.9.2:ta tai uudempaa ei näy App Storen Päivitykset-osiossa, voit ladata ja asentaa sen Applen tukisivustosta.