OS X Mavericks: Tietokoneeseen pitää päivittää käyttöjärjestelmäversio 10.9.2 käytettäessä todennettua välipalvelinta

Jos käytät OS X Mavericks -käyttöjärjestelmää todennetun välipalvelimen kanssa, jotkut verkkosivustot saattavat latautua hitaasti tai niitä ei voi ladata lainkaan. Voit ratkaista tämän ongelman päivittämällä OS X Mavericks -käyttöjärjestelmän versioon 10.9.2 tai uudempaan.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Jotkut välipalvelimen määritykset saattavat myös estää sinua lataamasta automaattisia ohjelmistopäivityksiä Mac App Storen kautta. Jos OS X Mavericks v10.9.2 tai uudempi ei ole saatavilla App Storen Päivitykset-kohdassa, voit ladata ja asentaa sen Applen tukisivustolta.