GarageBandin iOS-versio (2.0): Kappaleen jakaminen iMovieen tai muuhun iOS-ohjelmaan

GarageBand-kappaleen voi jakaa iMovieen tai muuhun iOS-ohjelmaan Avaa ohjelmassa -toiminnolla, kun käytössä on GarageBandin iOS-versio (2.0) tai uudempi.

1. Valitse kappale jommallakummalla seuraavista tavoista Omat kappaleet -selaimessa:
    • Pidä jaettavaa kappaletta painettuna.
    • Napauta ensin Valitse-painiketta ja sitten jaettavaa kappaletta.
  2. Napauta ensin toimintopainiketta ja valitse sitten Avaa ohjelmassa.

Avaa ohjelmassa

3. Valitse Jaa kappale -näytöllä, millä äänenlaadulla haluat jakaa tiedoston GarageBandista. Voit myös täyttää artistin, säveltäjän ja albumin nimen.
  4. Napauta Jaa-painiketta, niin näytölle avautuu luettelo ohjelmista, joissa kappaleen voi avata. Luettelo on tyhjä, jos kappaletta ei voi avata missään muussa laitteessa olevassa ohjelmassa.
  5. Napauta ohjelman kuvaketta, niin kappale avautuu siinä. Esimerkiksi jos haluat avata kappaleen iMoviessa, napauta iMovien kuvaketta.

Avaa iMoviessa