GarageBand: GarageBandin Mac-version (10.0) päivitys

Tässä artikkelissa kerrotaan päivittämisestä GarageBandin Mac-versioon (10.0).

Päivitä GarageBandin Mac-versioon (10.0) asentamalla se Mac App Storesta. Kyseessä on uusi ohjelma, eikä sitä näy Päivitykset-välilehdellä.

Nykyisiä ääniä ja silmukoita ei korvata. GarageBandin aiemmat versiot siirretään Ohjelmat-kansion alikansioon, jolla on sama nimi kuin ohjelman versiolla. Esimerkiksi GarageBand 6.0.5 olisi samannimisessä kansiossa. Jos haluat asentaa GarageBandin Mac-version (10.0) ja GarageBand 6.0.5:n uudelleen, ne ovat saatavilla Mac App Storen Ostokset-välilehdeltä.