Tietoja Keynote 6.0:n turvallisuussisällöstä

Tässä artikkelissa kerrotaan Keynote 6.0:n turvallisuussisällöstä.

Päivityksen voi ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen asetuksista tai Applen tuen tiedostohauista.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustolla.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Keynote 6.0

• Keynote

Saatavilla seuraaville käyttöjärjestelmille: OS X Mavericks 10.9 tai uudempi

Vaikutus: Näytön lukitus saatettiin avata, jos tietokone laitettiin nukkumaan Keynote-esitystilassa.

Kuvaus: Näytön lukitusta ei joskus käytetty, jos tietokone laitettiin nukkumaan Keynote-esitystilassa. Ongelma korjattiin parantamalla tilan hallintaa.

CVE-ID

CVE-2013-5148

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.