Tietoja OS X Mountain Lion 10.8.5:n lisäpäivityksen turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan OS X Mountain Lion 10.8.5:n lisäpäivityksen turvallisuussisällöstä.

Päivityksen voi ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen asetuksista tai Applen tuen tiedostohauista.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

OS X 10.8.5:n lisäpäivitys

• Hakemistopalvelut

Saatavilla seuraaviin käyttöjärjestelmiin: OS X Mountain Lion 10.8–10.8.5

Vaikutus: Paikallinen käyttäjä pystyi muuttamaan hakemistopalvelutietueita järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Hakemistopalvelujen tavassa vahvistaa tunnistetiedot oli logiikkaongelma, jonka vuoksi paikallinen hyökkääjä pystyi ohittamaan salasanan tarkistamisen. Ongelma on ratkaistu parantamalla tunnistetietojen tarkistusta.

CVE-ID

CVE-2013-5163: The rookies of 42

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.