Tietoja OS X Mountain Lion 10.8.5:n lisäpäivityksen turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan OS X Mountain Lion 10.8.5:n lisäpäivityksen turvallisuussisällöstä.

Päivityksen voi ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen asetuksista tai Applen tuen tiedostohauista.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

OS X 10.8.5:n lisäpäivitys

• Hakemistopalvelut

Saatavilla seuraaviin käyttöjärjestelmiin: OS X Mountain Lion 10.8–10.8.5

Vaikutus: Paikallinen käyttäjä pystyi muuttamaan hakemistopalvelutietueita järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Hakemistopalvelujen tavassa vahvistaa tunnistetiedot oli logiikkaongelma, jonka vuoksi paikallinen hyökkääjä pystyi ohittamaan salasanan tarkistamisen. Ongelma on ratkaistu parantamalla tunnistetietojen tarkistusta.

CVE-ID

CVE-2013-5163: The rookies of 42

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.