Fonttikoon muuttaminen iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Voit muuttaa fontin kokoa Mail-, Yhteystiedot-, Kalenteri-, Puhelin- ja Muistiinpanot-apeissa sekä muissa dynaamista tekstiä tukevissa apeissa.

Fonttikoon muuttaminen

1. Valitse Asetukset > Näyttö ja kirkkaus > Tekstin koko.
  2. Valitse haluamasi fonttikoko vetämällä liukusäädintä.

Fontin koon muuttaminen vieläkin suuremmaksi

1. Valitse Asetukset > Yleiset > Käyttöapu > Suurenna tekstiä.
  2. Saat suurempien fonttikokojen valinnat näkyviin napauttamalla Suuremmat käyttöapukoot.
  3. Valitse haluamasi fonttikoko vetämällä liukusäädintä.

Liian suuren fonttikoon käyttäminen saattaa vaikeuttaa painikkeiden tai muiden toimintojen napauttamista apeissa. Palaa tarvittaessa asetuksiin mukauttamaan fonttikoko.

Lisätietoja

Lisätietoja käyttöapuominaisuuksista ja niiden käytöstä on iOS-laitteesi käyttöoppaan käyttöapua käsittelevässä osiossa.