Tietoja iOS 7.0.2:n turvallisuussisällöstä

Tämä asiakirja käsittelee iOS 7.0.2:n turvallisuussisältöä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE-tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

iOS 7.0.2

• Pääsykoodi

Saatavilla iPhone 4:llä ja tätä uudemmilla iPhone -malleille.

Vaikutus: henkilö, joka voi käyttää laitetta fyysisesti, pystyi ehkä soittamaan mihin tahansa numeroon.

Kuvaus: Lukitusnäytössä oli tyhjä epäviittaus, jonka vuoksi se käynnistettiin uudelleen, jos hätäpuhelupainiketta napautettiin toistuvasti. Kun lukittu näyttö oli käynnistymässä uudelleen, puhelun valitsin ei saanut tietoa lukitun näytön tilasta. Tämän vuoksi laitteen oletettiin olevan auki, joten puhelut myös muihin kuin hätänumeroihin sallittiin. Ongelma on ratkaistu estämällä tyhjä epäviittaus.

CVE-tunnus

CVE-2013-5160: PART – Marketing & Business Developmentin Karam Daoud sekä Andrew Chung ja Mariusz Rysz

• Pääsykoodi

Saatavilla iPhone 4:llä ja tätä uudemmille, iPod touchilla (5. sukupolvi) ja uudemmat sekä iPad 2:lle ja tätä uudemmille malleille.

Vaikutus: henkilö, jolla on laite käytettävissään, pystyi ehkä tarkastelemaan äskettäin käytettyjä ohjelmia sekä katselemaan, muokkaamaan ja jakamaan kuvia.

Kuvaus: kun laite oli lukittu, käyttäjän avaamien ohjelmien luetteloa voitiin käyttää joidenkin siirrosten aikana ja myös Kamera-ohjelma voitiin avata.

CVE-tunnus

CVE-2013-5161: videosdebarraquito

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.